Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki mondjon egy JÓ ötletet?...

Valaki mondjon egy JÓ ötletet?!?!? SOS

Figyelt kérdés

Na szóval eddig anyámnak nem beszéltem sokat a jegyeimről, de tettem utalást arra h bukni fogok. Eddig úgy volt h csak 5-ből erre most kaptam meg az értékelést és kiderült h 7-ből. Meg ez úgy van h aki 3-tól felfelé bukik annak adnak póstán egy ajánlást h jobb lenne keresni egy másik sulit stb..

Anyám az olyan h mindenért megver, szóval ha pár percel később érek haza már olyan szinten megver h a földön fekszek. Más mondta is h ha megbukok annyira megver h fel nem kelek többet a földről. Már mondtam neki h ha még 1x megver megyek a gyámügyhöz erre ő lekevert egy akkora pofont h 3 napig lila folt volt a helyén.

Eléggé félek h mi lesz most...

(bocsi ha kicsit hosszú lett)

Van valami tipp/tanács?

15/L

2011. jan. 18. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 A kérdező kommentje:

"Kedves" 77%-os.

1. diszlexiás vagyok

2. ez az iskola nagyon nehéz a régi iskolám az átlag alatti szintet SEM érte el.

Ebből szerintem le lehet vonni a következtetést, + 3 óra az út oda meg még 3 vissza. ezt az iskolát is azért "választottam+ mert az előző oszt.főm azt mondta h ez lesz a legjobb suli nekem és anyám meg mondta h biztos neki van igaza.

2011. jan. 18. 18:47
 12/87 anonim ***** válasza:
47%
menny el valahova pár napra és telefonon mond el. és csak akkor mész haza ha már megnyugodott, vagy megigéri hogy nem fog bántani.
2011. jan. 18. 18:50
 13/87 anonim ***** válasza:
63%

1: ha akkora pofont kapsz, hogy 3 napig lila, az feltűnik egy tanárnak, aki kikérdez, és ha nem kielégítő a válasz, akkor elhajt az iskolaorvoshoz. Normális tanár legalább egy, biztos észrevette volna.

2:Tényleg van valami abban, hogy 7 tantárgy már sok..egy kettő még elmegy, de hét....

3: a diszlexiától függetlenül lehet tanulni és ha látja minden tanárod, hogy akarsz, erőlködsz, átengedte volna egy kettessel..a betegséged sosem lehet kibúvó

Szerintem kezdj el tanulni, mert az nem segít, ha a gykt olvasgatod..diszlexiásan.

2011. jan. 18. 18:52
 14/87 anonim ***** válasza:
73%
én mennék a gyámügyhöz. talán azután miután elmondtad neki, hpgy lássák ott is a nyomokat. csodálkozom, hogy eddig nem mentél. amúgy meg próbálj meg tanulni tényleg, mert így "nem sokra viheted" (ha már ennél az ócska szövegnél tartunk. :S)de komolyan.
2011. jan. 18. 18:53
 15/87 anonim ***** válasza:
39%
én megmondanám az osztályfőnökömnek hogy mi a helyzet és ő mondaná meg a szülőknek úgy hogy te is ott vagy.
2011. jan. 18. 18:54
 16/87 anonim ***** válasza:
78%

kevdes kérdező!

A diszlexia nem kifogás, nekem is van, csak mikor én voltam tini, letudták azzal, hogy hülye vagy fiam. Mégis lett két diplomám. Csak akarni kéne valamit akkor el is érnéd. Nem itt siránkozni, jaj megbukok.

2011. jan. 18. 18:56
 17/87 anonim ***** válasza:
89%

Ha itt is tudsz olvasni, meg írni, akkor tanulni is tudnál, nem? Azért a 7 tárgy az nem semmi. Ez nem betegség, hanem lustaság.

A verés meg nem ide tartozik, de le kéne ülnöd egyszer anyukáddal beszélni erről, ha lehet. Apukád?

2011. jan. 18. 18:57
 18/87 anonim ***** válasza:
54%
Abba nem gondoltatok bele,hogy azért teljesít így mert az anyja egy vadbarom és a körülmények se olyanok ez miatt h koncentrálni tudjon a könyveire?Menj a gyámügyhöz!
2011. jan. 18. 19:00
 19/87 A kérdező kommentje:

Hát apám az nagyábból lesz*rja h mi van velem igaz egy házban lakunk de így is max annyit beszélünk h "-szia. -szia"

Am írtam is h nekem ez az iskola nagyon nehéz egyszerűen nem értem az anyagot. Otthon ha elkezdem tanuli 2 sor után már elvesztem a fonalat.

Az meg h leüljek beszélni anyámmal? Már eleve kudarc vele nem lehet normálissan beszélni.

2011. jan. 18. 19:01
 20/87 anonim ***** válasza:
51%
Huhh, ez nagyon brutál. Mindkét verekedős szülőjű lánynak: a legjobb ötlet elhangzott itt korábban: szóljatok az ofőtöknek, hogy menjen el hozzátok és ő mondja el a szüleiteknek. Bár az se garantálja, hogy utána nem fognak megverni :((
2011. jan. 18. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!