Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS Valaki gyorsan mondjon...

SOS Valaki gyorsan mondjon egy jó ötletet? SOS

Figyelt kérdés

Kb fél órája olyan szinten hányingerem van, hogy csak fekszek. Mozdulni alig bírok, de közbe folyamatossan wc-re kéne rohannom. Legalábbis olyan érzésem van. Egy szem gyógyszer sincs itthon tehát nem tudom, hogy mi legyen.

SOS.

2011. febr. 20. 18:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
vigyázz nehogy kiszáradj és minél hamarabb menj dokihoz ez vmi járvány mostanában
2011. febr. 20. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:

nekem vasárnap éjjel volt egész éjjel hányingerem,de nem hánytam,aztán utána nemvolt bajom,most péntektől lázas vagyok+hányinger:(+nátha ..holnap megyek orvoshoz..

egyébként semmit nemtudsz csinálni,csak várni hogy jobb legyen, B6 vitamin sincs otthon? én azt szedtem,lázas is vagy? holnap orvos!! ne igyál teát én attól csak rosszabul voltam..szomjas vagy csak simán vizet igyál!:) jobbulást!!:)

2011. febr. 20. 18:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem bírok inni. Amint megiszok egy pohát teát vagy vizet jön is ki. Biztos, hogy holnap első lesz az orvos, de addig nem tudom, hogy mit csinálhatnék mert ez így nem jó. :(
2011. febr. 20. 18:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lázas. Még vitamin sincs itthon mert épp költözünk és a gyógyszerek a másik lakásban vannak.
2011. febr. 20. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly volt ugyanilyen.

Calici vírus.

Másnapra jobban lettem.

2011. febr. 20. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:
ez nem calici,ez most egy ilyen influenza,mindenkinek ez van vagy hasonló..lányomnak is hányinger,köhögés,nátha,,nemtudsz mit csinálni ha nincs gyógyszer,feküdj!!hánysz is?
2011. febr. 20. 18:45
 7/11 anonim válasza:

nyalogass ecetet vagy ha van otthon citrom akkor azt, nekem mindig elmúlik a hányingerem tőle.. am én is voltam úgy de én akkor megcsömöröltem és azért, ha tudsz hányj, hidd el megkönnyebbülsz és jobb lesz:)

és jó gyógyulást

2011. febr. 20. 18:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen hányok is. Már vagy 2 liter folyadékkot kihánytam, meg amit ma ettem azt is mind. Semmit nem javul. Most meg úgy elkezdtem szédülni, hogy fogom az ágyat is.
2011. febr. 20. 18:47
 9/11 tetris ***** válasza:
Valaki menjen át a szomszédba, hátha azoknak van valmilyen hányinger elleni szerük.
2011. febr. 20. 18:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Na átmentem azt mondta a lány aki nyitott ajtót, hogy a szülei nincsenek otthon ő pedig nem tudja, hol van nekik gyógyszer.
2011. febr. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!