Pánikosok! Hogyan élitek a mindennapotokat? Mitől pánikoltok és mik a tüneteitek? Adjunk ötletet egymásnak!
Kiváncsi lennék, hogy akinek pánikbetegsége van, miként próbálja legyűrni azokat a dolgokat, amitől bepánikol. Mik azok, amiktől pánikol. Talán tudunk adni ötleteket azoknak, akik ettől szenvednek.
Köszönöm!
Én általában buszon pánikolok vagy metróban. Sötétben is. Buszon hogy rosszul leszek ha nincs nyitva ablak, főleg ha állok.
18/L
20:41-es, énis este pánikolok, félek, ha egyszer elalszok, nem kelek fel :(
tavaly nagyon rosszul voltam, akkor olyan sokkolóan hatott rám dolog, hogy azóta félek. :(
meg van egy másik: meghalt a barátom, agyvérzésben, és olyan hirtelen történt, egyik nap még jól volt, a másik nap már nem élt :( félek, hogy valaki így jár a szeretteim közül, vagy akár énis :(
énis így vagyok:S annyira rossz...vagyis gondolom, hogy a pániktól van...én úgy próbálom, hogy becsukom a szemem, veszek egy nagylevegőt és mondom magamnak, hogy nyugi...nincs semmi...nem tudom ti mit szoktatok csinálni...azért is írtam ki a kérdést, hogy hátha tudunk ötleteket adnie gymásnak mit lehet ellene tenni:)
köszönöm az eddigi válaszokat!
még aki tud írjon kérem:)
és elég beteges vagyok, énis félek a betegségektől. :(
amúgy én zöld teát iszok esténként.. sok mindenre jó.
ó ne haragudj:( talán nem kellett volna kiírnom a kérdés, mert felszakítok sebeket...csak érdekelt hogy más hogy van ezzel a pánik dologgal:(
ne sírj:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!