Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem szeretném tovább viselni...

Nem szeretném tovább viselni a migrén piercingemet. (Még nem gyógyult be teljesen) Ha kiveszem, van valamilyen további teendőm?

Figyelt kérdés
13 hónapja van migrén piercingem. Szeretném kivenni, mivel úgy érzem nem használ, ráadásul állandóan váladékozik. Nincs semmi gond a piercinggel, nem volt begyulladva, nem vérzett, nem fáj. Viszont a mai napig is reggel-este tisztítani kell, mert sárgás rászáradt váladék van a lyuk körül és a piercingen. Emiatt nem tudom, hogy csak simán kivehetem-e.
ma 09:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon csúnyán begyulladt, gennyedzett (nekem sem használt amúgy).

Annyira csúnya volt, hogy elmentem a háziorvoshoz, aki azt mondta, hogy csak simán vegyem ki, és amíg ilyen csúnya, napjában párszor töröljem át Betadinnal. Begyógyult szépen.

ma 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!