Pánikosok! Hogyan élitek a mindennapotokat? Mitől pánikoltok és mik a tüneteitek? Adjunk ötletet egymásnak!
Kiváncsi lennék, hogy akinek pánikbetegsége van, miként próbálja legyűrni azokat a dolgokat, amitől bepánikol. Mik azok, amiktől pánikol. Talán tudunk adni ötleteket azoknak, akik ettől szenvednek.
Köszönöm!
Nekem is ismerős. 21:18 vagyok.
Megjegyzem, valószínűleg én vagyok a gyenge, de nálam ez 11 éve tart.... :((
óóh:( amúgy én már arra is gondoltam, hogy ha pl. sok ember közé kell menni, akkor arra kell gondloni, hogy miért lenne bármi baj, hiszen ha nem vagyunk emberek között akkor sincs semmi...csak a hely változik, de nem lehet semmi baj...
vhogy kikéne kapcsolni a többi embert gondolatban...tehát nem az emberekre fókuszálni, hanem pl. a tárgyakra, vagy egy nagy levegőt véve határozottan viselkedni...
nem tudom...:S
remélem mindenkinek sikerül leküzedi a pánikolásait:)
Rengeteg ilyen dolog volt... már nem emlékszek egyre se csak arra hogy mindig gondolkodtam hogy "Mi van ha...?" "Mi van ha..?" azóta semmi sincs és már rég elfelejtettem.
Talán van valami.. szemremegés volt este, nem tudtam becsukni a szemem, magátol ki-be csukódott.. eltudjátok képzelni mennyire megijedtem. De rá 2 óra elmúlt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!