Pánikosok! Hogyan élitek a mindennapotokat? Mitől pánikoltok és mik a tüneteitek? Adjunk ötletet egymásnak!
Kiváncsi lennék, hogy akinek pánikbetegsége van, miként próbálja legyűrni azokat a dolgokat, amitől bepánikol. Mik azok, amiktől pánikol. Talán tudunk adni ötleteket azoknak, akik ettől szenvednek.
Köszönöm!
felszakad ez amúgy is... ma is eszembe jutott a barátom, sose fogom őt elfelejteni :(
gondolom lány vagy... jól gondolom? és neked is vannak problémáid? és mióta?
igen lány vagyok:) hát nekem ez kb. fél éve van jobban...hirtelen jön egy érzés, és fura...de amúgy a tömeget sem szeretem, akkor is kezdek pánikolni:S
nem tudom, refluxra énis gondoltammár, de nem érzem savasnak...meg egy kis ideig van, szóval így hirtelen érzés, aztán olyan, mintha pánikolnék kicsit...nemtudom:S
köszönöm amúgy a válaszokat:)
nekem másfél éve... így jobban, nekem is...
meg stressz... idegeskedés... magány... stb.
amúgy énse szeretem a tömeget. főleg ha idegenek vesznek körül. :S olyan nem jól érzem magam akkor
nálam is ezvan, stressz, nem nagyon vannak barátok se...mondjuk néha szeretek is magam lenni, de néha emiatt is magam alatt vagyok:S vágyok elmenni erre-arra, de ha van is lehetőség erre, akkor meg ha sok ember közé kell menni, ideges leszek, főleg, ha nem egy nyílt helyen vagyok, hanem zártan...fóbia meg minden:S nem is tudom, de néha már nagyon rossz...:(
namindegy hát majdcsak kikeveredünk ebből:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!