Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki mondjon egy JÓ ötletet?...

Valaki mondjon egy JÓ ötletet?!?!? SOS

Figyelt kérdés

Na szóval eddig anyámnak nem beszéltem sokat a jegyeimről, de tettem utalást arra h bukni fogok. Eddig úgy volt h csak 5-ből erre most kaptam meg az értékelést és kiderült h 7-ből. Meg ez úgy van h aki 3-tól felfelé bukik annak adnak póstán egy ajánlást h jobb lenne keresni egy másik sulit stb..

Anyám az olyan h mindenért megver, szóval ha pár percel később érek haza már olyan szinten megver h a földön fekszek. Más mondta is h ha megbukok annyira megver h fel nem kelek többet a földről. Már mondtam neki h ha még 1x megver megyek a gyámügyhöz erre ő lekevert egy akkora pofont h 3 napig lila folt volt a helyén.

Eléggé félek h mi lesz most...

(bocsi ha kicsit hosszú lett)

Van valami tipp/tanács?

15/L

2011. jan. 18. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
46%
7 tantárgyból bukni? Jézusom,nem semmi... ha így haladsz mindenképpen szép jövőd lesz(Y)
2011. jan. 18. 19:53
 52/87 anonim ***** válasza:
27%

Figyelj, ez így nem gömbölyű:

Apáddal egy házban élsz, de épp csak köszöntök, le se...

Anyád egy idegroncs lett melletted, és üt-ver...

Az ofőddel nem olyan a viszony, hogy szóba állj vele...

Mellette hét tárgyból kaszálnak el...

És persze mindenki hibás, kivéve téged.

Igazad van, sok köcsög, miért nem tanultak helyetted???

Az élet ilyen, elég ha pillázol, és mindent megcsinálnak helyetted.

Grat...

Szokjad a verést, az éjjeli pillangókat is gyakran kiosztják, ha nem viszik a normát. Másra meg úgyse leszel jó...

2011. jan. 18. 19:56
 53/87 anonim ***** válasza:
Leírnád nekünk, hogy mi az a 16 tantárgy? És pontosan melyikekből buktál meg?
2011. jan. 18. 19:57
 54/87 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:50

Még életemben nem buktam.

Am meg 2 évig a verés miatt jártam én is pszichológushoz, de kivett onnan mert szerinte nincs szükség sok beszédre ink tettekre.

2011. jan. 18. 20:01
 55/87 anonim ***** válasza:
39%

Na ez már nem igaz: 7 tárgyból buktál.

Gratulálok!

2011. jan. 18. 20:05
 56/87 A kérdező kommentje:

Elnézést tévedtem nem 16 hanem 19.

Itt vannak:

-irodalom 1

-nyelvtan 1

-töri

-follklór 1

-angol

-matek 1

-fizika 1

-kémia

-biosz 1

-földrajz

-ének

-rajz

-tesi

-ábrázoló geometria

-műv. töri

-kreatív tervezés 1

-szakelmélet

-szakgyakorlat

-informatika

Azokból buktam amik mellé "1"-est raktam.

2011. jan. 18. 20:06
 57/87 anonim ***** válasza:
73%
A matekot, fizikát még csak-csak megértem.Na de irodalom, nyelvtan??
2011. jan. 18. 20:12
 58/87 anonim ***** válasza:
64%

Nem nagyon értem a dolgaidat.

A töri megy, az irodalom nem? Kémiából átmész, fizikából buksz? A földrajzot meg tudod tanulni, a biológiát nem?

Még a matekot elhiszem, hogy nehéz, de gondolom, nem ma vetted észre, hogy csehül állsz...

2011. jan. 18. 20:15
 59/87 anonim ***** válasza:
88%

"Bocs, de egyedül neveli az anyja. Szerinted miből élnek?

Felmerült már, hogy netán dolgozik?

Igazad van, egy megoldás létezik: anyuci felmond, és a gyerek mellett ülve nézi, hogy nézi a könyvet, és nem tanul."

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:50

Érdekes az én anyám, apám is dolgozott du. 4-ig, napi 8 órába és mégis be tudott jönni hozzám este pl. 6 körül, hogy akkor tanuljunk, mert tudta, hogy sokszor segítség kell, amikor Ő sem tudott segíteni akkor elküldött tanárhoz, nehezen de leérettségizem a megye egyik legjobb szakközépiskolájában, egyszer sem buktam meg, de kettes, hármas tanuló voltam, mint ahogy az osztály nagy része, kiskoromban diszlexiám volt. Egyébként nem egyedül neveli, ott az apja is, aki sz*rik rá, ha netán más beosztásba dolgozik, néha csak találkozik a lányával, amikor lehetne vele foglalkozni. Ez a totális nem nemtörődömség eredménye, csak annyi ideig foglalkozik vele amíg jól megfenyíti.

Egy embert nem azzal kell rávenni arra, hogy tanuljon, hogy szíjat hasítunk a hátából, ez nevetséges. Ő nem egy-egy pofont kap, mint Te, hanem verést, a kettő között baromi nagy különbség van.

2011. jan. 18. 20:22
 60/87 A kérdező kommentje:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:22

Köszönöm itt a pont :)

2011. jan. 18. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!