Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki mondjon egy JÓ ötletet?...

Valaki mondjon egy JÓ ötletet?!?!? SOS

Figyelt kérdés

Na szóval eddig anyámnak nem beszéltem sokat a jegyeimről, de tettem utalást arra h bukni fogok. Eddig úgy volt h csak 5-ből erre most kaptam meg az értékelést és kiderült h 7-ből. Meg ez úgy van h aki 3-tól felfelé bukik annak adnak póstán egy ajánlást h jobb lenne keresni egy másik sulit stb..

Anyám az olyan h mindenért megver, szóval ha pár percel később érek haza már olyan szinten megver h a földön fekszek. Más mondta is h ha megbukok annyira megver h fel nem kelek többet a földről. Már mondtam neki h ha még 1x megver megyek a gyámügyhöz erre ő lekevert egy akkora pofont h 3 napig lila folt volt a helyén.

Eléggé félek h mi lesz most...

(bocsi ha kicsit hosszú lett)

Van valami tipp/tanács?

15/L

2011. jan. 18. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:

Na hát igen nálam 100% h ha eljönne az ofő miután elmenne anyám szétverne.

Néha már haza sincs kedvem menni mikor rossz jegyet hozok.

2011. jan. 18. 19:07
 22/87 anonim ***** válasza:
70%

Na és más rokonaid vannak? Nagynéni, nagybácsi, nagyszülők, keresztszülők... valaki, akivel jóban vagy? Akihez mehetnél? Esetleg valami kedvelt tanárod? Iskolapszichológus?

Sok az a hét tantárgy valóban, de jelez is valamit... el tudom képzelni, milyen körülmények között élhetsz. Hát így tényleg nem lehet tanulni. Ördögi kör ez.

Válts iskolát minél hamarabb. Kollégiumba is mehetnél akár.

2011. jan. 18. 19:11
 23/87 anonim ***** válasza:
48%

Én is órákat utaztam naponta, reggel 5 kor keltem, este fél 6 értem haza, éjfélig tanultam. Hetente 2x kötelező kórus volt olyankor 7 értem haza. Mégis 4,5 volt az átlagom. Úgyhogy ez nem kifogás. Lusta vagy. Nem voltam jó matekos soha, a német sem ment, de mindig megvolt a 4 kín szenvedések által, volt mikor az 5 is.

Szóval ezt úgy mondom mint aki sokat utazott, nem úgy mint aki 5 percre lakott a sulitól. Szerintem is az a 7 tárgy kemény. Ha 1 vagy kettő lenne, azt mondanám nem értetted vagy köcsög a tanár, na de 7 tanár nem az. Ne dumálj hogy ilyen nehéz olyan nehéz, más is kibírta. Csak van a tesin meg az éneken kívül ami megy. szedd össze magad és javítsd ki év végére, mert megtudod csinálni, nem vesszük be ezt a rossz dumát, hogy semmi sem megy , meg diszlexia stb..

2011. jan. 18. 19:12
 24/87 anonim ***** válasza:
77%

(előző)

Akkor itt már tényleg valami komoly lépésre van szükség. Ha nem tudsz rokonokhoz menni, akkor a gyámügyet keresd meg. Nem kell anyádnak elmondani, csak menj el hozzájuk.

2011. jan. 18. 19:12
 25/87 anonim ***** válasza:
53%

1.Ha nem érted az anyagot miért nem kérsz valamelyik tanártól segítséget?Az nem kifogás hogy beteg vagy van olyan tantárgya miből nem buktál meg?

2.Anyukád mindig ilyen volt?

2011. jan. 18. 19:13
 26/87 anonim ***** válasza:
32%

... és, mi leszel, ha nagy leszel?

Nem vagyok egy gyerekverő típus, de ha a 15 éves leánynemű porontyom úgy jön haza, hogy 7!! tárgyból bukott, gyakorlatilag mindenből, és szégyenszemre eltanácsolják az iskolából, a sz.rt kiverném belőle.

Meg is érdemled, amit kapni fogsz.

2011. jan. 18. 19:19
 27/87 anonim ***** válasza:
30%

És szerintetek ha elmegy a gyámügyhöz akkor mi lesz? Nem fog megbukni 7 tárgyból? Jobb lesz állami gondozásban ? Vagy a nevelőszülőknél nem kell tanulni?

Egy megoldás van: tanulsz. Vagy bírod a bejárást és tanulsz vagy elmész koliba és tanulsz. A tanulást nem úszhatod meg.

Ma már tanultál? Ha 7 kor itt ülsz a gép előtt nem hiszem. Állj neki ma és év végén nem kell feltenned ugyanezt a kérdést. Lehet hogy anyud is más lenne, tovább kimaradhatnál stb..Mást is megvertek már azért mert bukott. Ja és ha mindenért megver akkor azért nem mi ha netezel?

2011. jan. 18. 19:20
 28/87 anonim ***** válasza:
85%

Ez a válasz 13%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:42

Remek!

Akkor egy nappal később verik el, egyrészt kapni fog, mert megbukott, kapni fog, mert nem szólt, és kapni fog, mert átírta.

Az okirathamisítást pedig büntetik, csak szólok, elmúlt 14.

2011. jan. 18. 19:21
 29/87 anonim ***** válasza:
36%

Ez a válasz 79%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:43

TANULNI még nem próbáltatok??

De komolyan?

Esetleg süssetek az ősöknek két/három éven keresztül naponta füves sütit, és boldog lebegésben töltik az időt, amíg nagykorúak lesztek. HA 16 évesen férjhez mentek, nagykorúak lesztek, azt csináltok, amit akartok.

Na, remek ötlet?

2011. jan. 18. 19:24
 30/87 anonim ***** válasza:
16%
BEnnem van a kisördög de megkérdem. Tesiből is buktál mi?
2011. jan. 18. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!