Ki, hogyan éli meg a munkanélküliségét?
21:16-nek:
Ha hajlandó vagy 3 műszakban dolgozni, próbáld meg a dunaújvárosi Hankook-ba felvételizni. Úgy tudom szállást is adnak a távolabb lakóknak. Én is mentem volna, de nőket már nem nagyon akarnak felvenni. A fiatal, érettségizett, vagy szakmával rendelkező férfiakat veszik fel. A fiam is már ott dolgozik évek óta.
Újra én vagyok. Az a bajai szerencsétlen.
Időközben megint jelentkeztem egy rakás helyre, de semmi. Már a polgármesternek is üzentem,elküldtem az önéletrajzom,időpontot is kértem választ sem kaptam. Voltam az Oktatási Centrumban és a Munkaügyi központban is, ezutóbbi helyen kerek perecmegmondták hogy nem kaphatok semmiféle tanfolyamra,OKJ-s képzésre támogatást (valószínű azért mert nem vagyok putris,viskós,hajléktalan meg hasonló). Pénzse tanfolyamra pedig egyáltalán nincs pénzem. Anyu fizetéséből vonni fognak a bankok, ami a szálmán marad meg automatikusan levonja az OTP (hitelre megy) így nem lesz mit enni és nem fogjuk tudni fizetni lakás rezsijét sem, kifogják kötni a vizet meg minden. Az autóért pedig már voltak a behajtók, nem lesz mivel anyámnak munkába járnia (munkahely messze van, tömegközlekedési járművön rosszul van, gyalogolni és biciklizni nemtud a műtött térde és a rossz bokája miatt). Sem külföldre sem más városba nem tudok elmenni dolgozni, ugyanis az induláshoz sincs pénzem, mégha a munkás szállás ingyen lenne, az ennivalót stb. sem tudnám megvenni. Értékes dolgaink már nincsenek amiket pénzé tudnánk tenni. Hitelt nem kapunk, a meglévő hiteleinket pedig nem tudjuk kiváltani. 2 dolog marad csupán. Az egyik a bankrablás a másik az öngyilkosság. 21 évesen az én életem vakvágányra futott és ennek véget kell vetni.
http://www.youtube.com/watch?v=dezfVbeAHwQ
A nagyon elkeseredett emberek figyelmébe viszont szívesem ajánlom ezt a videót és a hozzá kapcsolódó többit is.
15:43 -as azért ezt Te se gondolod komolyan ,hogy minden fiatal ilyen?
Én örülnék egy qrva takarításnak is de nem kellek mert nincs róla végzetségem ,2-5 éves tapasztalatom stb.
Kertész végzetségem van több végezhetőséggel,de nem vesznek fel mert nő vagyok.Mindenki a ffi-t részesíti előnyben mert ha nehezet kell emelni címszóval elküld a sunyiba.
Most is utaztam 4 kerületen keresztül mert hál égnek behívtak elbeszélgetésre,de mégse lettem visszahívva!Pedig csak egy szar szezonális 2 hós meló lett volna,de több mint a semmi.
Itt vagyok 20 évesen egy jól fizető szakmával amit szeretek is de a kutyának nem kellek 1,2-2 éves tapasztalattal.
Nem kellene általánosítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!