Hogy barátkozzak meg anyám szokásaival?
Anyám eléggé hanyagolja az itthoni dolgokat, nem mosogat nem főz kupi van, szemét hever mindenhol, sok mindenért engem hibáztat. Igaz nem beszélek vele szépen mert elegem van már a szokásaiból a trehányságából, de amikor néha kedvesen szólok hozzá akkor meg bunkó.
Szeretem mert jószívű mint ember meg persze az anyám, de borzalmas mellette élni így.
Csak kíváncsi lennék ehhez mit szólnak emberek.
20F
Vizsgaidőszakunk van mindkettőnknek - férjem emiatt most szabadságot is vett ki. VAlamelyik nap váratlanul vendég jelentkezett be, a lakás meg a vizsgaidőszaknak megfelelően "nem volt fogadóképes". Elkezdtem gyorsan pakolni, porszívózni, felmosni, stb.
Férjem eltűnt a fürdőben. Fél óra múlva előkerült, (azt hittem wc-n van), ragyogott a fürdő.
Pedig nem is kértem, hogy segítsen. Ránézett az órájára, látta, hogy egyedül nem fogok végezni és magától segített.
Kedves kérdező, mit gondolsz? Toljam le a nadrágját és ellenőrizzem, hogy megvannak-e a golyói?!
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:32
Pl.
Az hagyján, de büszkén vallja, hogy ő ennyi idősen még GYEREK!
Neki még nem kell dolgoznia...
Na tudod ki hiszi el, hogy van barátnője... legózzon a gyerek, ne csajozzon.
Majd ráér, ha már férfivá érik.
:D
Érdekes, legalább 20 nő írt ide, de valahogy egy se kapkodott egy ilyen tesze-tosza koszfészekért, akit ki kell szolgálni, nehogy heresérvet kapjon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!