17 éves fiu vagyok. Anyám egy szentfazék. Nem enged sehová. Nem engedi hogy lányokkal barátkozzak mert nem ötös tanulók. Főiskolára se enged majd a virágosban dologzom nála. Barátaim sincsenek. Mit tegyek?
szökj el.. ez már durva.. n
vagy szard le... nekem anyám nem mondja meg kivel barátkozom és kivel sem.. én leszarom a fejét. ha beleszól.. tedd te is ezt.. 16/f
akkor menj koliba, oda nem tud beköltözni :D
amúgy részvétem.
Először is a többi hozzászólónak: más anyját nem illik szidni (csak ha nagyon rossz anya, de ebben az esetben itt még nem tart a dolog).
A szülők már csak ilyenek, van ahol állandóan ordítanak, van akit egyetemre hajszolnak és van ilyen is, mint a te esetedben... Nem tudom, mi lehet az oka, de talán anyukád nagyon-nagyon rossz tapasztalatokat szerezhetett fiatalon. Betöltöd a 18-at, és ha lesz rá lehetőséged, akkor elköltözöl. Győzd meg róla, hogy bízzon meg jobban benned.
Elég nagy korkülönbség van köztem és az öcsém közt , de dettó így viselkedett vele anyukám is, mivel én már nem élek velük így csak Ő maradt akin uralkodhat !
Nos ő megoldotta, mert nem engedte sehova....nem baj, nem is ment, viszont a lányok igen, anymám meg csak kapkodta reggelenként a fejét, hogy hol szőke, hol barna, hol rövid , hol hosszú hajú jött ki a szobájából......:D belátta, ennek semmi értelme, inkább legyen egy rendes lány mellette és kész ennyi !
Csináld ezt, ha oda megy egy lány, én nem gondolom, hogy elzavarja......!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!