17 éves fiu vagyok. Anyám egy szentfazék. Nem enged sehová. Nem engedi hogy lányokkal barátkozzak mert nem ötös tanulók. Főiskolára se enged majd a virágosban dologzom nála. Barátaim sincsenek. Mit tegyek?
17 éves vagy és bocs hogy ezt kell mondanom (de a neveltetésedből adódik) nyuszi vagy.
tényleg nemmegbántásból de figylej: már lassan el kellene kezdened férfinak lenni, legyen saját elképzelésed az életről, hogy mit akarsz, stb. a barátnő téma pedig nagyon kis %-ban tartozik rá, ugyanígy a barátaid is.
állj a sarkadra.
akár mikor elolvasod ezt a választ is vagy akármelyiket.
menj a drágaláttos begyepesedett édesanyád elé és higgadtan monnd el neki hogy drága anyukám egyetemre megyek barátnőm lesz és nem érdekel mit teszel ellene úgy sem fogsz semmit elérni. most megyek itthonról találkozok valamelyik oszt társammal mert már unom hogy mindig itthon vagyok a roh@_dék virágok között. csók.
SOK SIKERT!!! ;)
Fogadok anyádnak sincs senkije.
Egyszerű: Mindig maga mellett akarja tudni a pici fiát. Nekem sem engedte, hogy bnőm legyen, meg sehova sem engedett, mindig otthon kellett maradnom.
Én is így voltam, de leléptem faterhoz, azóta semmi gond. Húzz el minél hamarabb, ha tudsz apudhoz, vagy vkihez.
Ki fog csinálni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!