17 éves fiu vagyok. Anyám egy szentfazék. Nem enged sehová. Nem engedi hogy lányokkal barátkozzak mert nem ötös tanulók. Főiskolára se enged majd a virágosban dologzom nála. Barátaim sincsenek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 11:08
21/26 anonim válasza:
szard le anyád,nyugodtan menj bulizni stb.........
22/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat. beszéltem vele az volt az eredmény hogy 2 hétig büntetésben vagyok és minden nap én leszek a virágboltban. elegem van már. apukám is itt él velünk de ő is egy papucs az van amit anyu mond.Barátaim sincsenek mert senki sem áll szóba velem. nem tudok már mit tenni.És még önkielégitést sem végezhetek mert egyszer megtudta és nagyon megvert.
2010. aug. 17. 17:14
23/26 anonim válasza:
Mihelyst betöltöd a 18-at, szökj el otthonról. Így ha rendőrökkel kerestetne, nem vitethetne haza. Ne élj ilyen családi környezetben! Antiszociális leszel. Az ilyen nem anya! Az ilyen egy ... inkább nem írom le.
25/26 anonim válasza:
Jézusom, nagyon sajnállak. Téll, amint 18 leszel, húzz el onnan rögtön!!!
26/26 anonim válasza:
verd ki mikor látja, ő hátha megver és feljelented meg kérelmezed hogy elköltözhess vagy akármi. nem értek az ilyenhez de a gyerekbántalmazással szigoruan járnak el nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!