Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám 'nem engedi', hogy...

Anyám 'nem engedi', hogy azzal a csajjal barátkozzak, aki az osztályunkba bukott. Igaza van?

Figyelt kérdés
17l vagyok... Szerinte rontana a benyomásomon.
2011. szept. 1. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs igaza!

Bár megértem, hogy félt egy olyantól aki megbukott, hiszen ők azok, akik minden rosszba belemennek(most nem sorolom).

Úgyhogy őt is meg lehet érteni, de igazából ez szerintem egyáltalán nem rontana a benyomásodon :)

2011. szept. 1. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Osztályomba jött egy lány, aki lebukott. Az én benyomásra egyáltalán nem vetett rossz fényt, nem tudott belekeverni semmilyen balhéba - a tanárok bíznak bennem, hiszen nem lógok, ha kérnek valamit, akkor másnapra beviszem, mindig illedelmes vagyok. Egyedül a nyarat siratom vissza, hogy akkor nem kellett Adriennt hallgatnom. Egyébként egy kétszínű dög, szal...:P
2011. szept. 1. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem semmi koze sincs a bukasanak a ti baratsagotokhoz.,mert attol meg ugyan olyan ember .,es jo barat maradhat mint volt.,es arrol nem te tehetsz hogy meg bukott,.nekem is van egy kislanyom,.de az biztos hogy nem tiltanam el a baratjatol .,vagy nem tiltanam meg neki hogy megvalogassa a baratjait .,oruljon anyukad hogy az a kis lany csak meg bukott ,.nem pedig drogozik .,alkoholizal .,mert akkor ilyen helyzetben meg ertenem .,..ez csak egy velemeny volt.,.
2011. szept. 1. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
szakközépben megbuktam.szakiskolában kitűnő voltam.én voltam az osztály lelke.mindenki nekem mondta el búját-baját.a tanárok is csíptek,pedig elég nagy szám van,de mindig tudtam hol a határ.5re szakmunkás vizsgáztam.tudom hibáztam,de késő volt már mikor rájöttem,hogy nem nekem való volt a szakközép:D:D
2011. szept. 1. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
A jegyei miatt bukott, vagy hiányzások miatt, vagy egyéb problémák okán? Azért ez is fontos.
2014. márc. 1. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs igaza. ha jol kijottok meg jo hatassal is lehetsz ra.
2014. márc. 1. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!