Miért utálják sokan azokat a hölgyeket akik háztartásbeli feleségek? Nem a miss plasztikokra gondolok, hanem a tényleg háztartásbeli hölgyekre.
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 12:05
51/51 regina58 válasza:
Nem utáljuk, csak mi dolgozó nők nem sokra tartjuk őket:)!És ha fejen állva porszívóznak,akkor sem:) Ennyi:)! Picit erőszakosak,mert mingyá neki esnek az embernek,hogy mi bizony irigyek vagyunk rájuk.A legtöbbször meg úgy látom nem is a férfi akarja,hogy a nő otthon maradjon,hanem ki van kényszerítve aztán meg amikopr a férfi beleegyezik a nő mingyá úgy adja elő, hogy ez az áldott jó ember bizony azt akarta....No meg ahol jól menő üzletember a drága,az nem délután kettő meg négy órakor ér haza,hanem este hat vagy annál később.És akkor már nem tök mindegy neki,hogy az asszony napközben otthon van vagy pedig munkahelyen dolgozik???Az én párom elvált, a volt asszony term. htbs:)hosszú éveken keresztül be volt etetve a párom ezzel a "húdenehézmunkaezaháztartásbeliség"dumával aztán a válás után évekig egyedül élt (két ingatlan tulajdonosa) és érdekes módon,el tudta látni a háztartást és saját magát is.Akkor jött rá,hogy jól átverték mert erre bizony minden hülye képes még sok-sok óra munka után is :)!Én napi 9 órát dolgozom,mellette főzök,mosok,takarítok és magamra is nagyon igényes vagyok,minden héten megyek kozmi,fodrász,ha kell körmös (a saját keresetemből)....A lakás mindig ragyog,a párom másik házát csupán 300 nm azt is én takarítom:) és érdekes,furcsamód mégis mindenre van időnk és tök jól működik a kapcsolatunk:)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!