Vannak még itt rajtam kívül háztartásbeli nők? Ti ezt hogy élitek meg? Jó, rossz oldalai a dolognak? Hány éve vagytok otthon?
"mert sok az irigy ember aki azt se tudja miért vagy így..de rosszallóan néz."
Nem felétlen az irigység beszél azokból az emberekből.
Ha valaki megteheti és ez boldoggá is teszi maradjon otthon. Viszont én azt látom, hogy sokan inkább szülnek x gyereket csak dolgozni ne kelljen, aztán ők irigykednek azokra a családokra, akiknek anyagilag is jól megy.
Engem például nem elégített ki, hogy csak gyereket neveljek és háztartást vezessek. 4 évig bírtam otthon, de utána elmentem dolgozni.
Nekem fontos, hogy a saját lábamon álljak, eltarthassam magam, ne függjek senkitől.
Mondthatják sokan, hogy ők is egyenlő félként vannak kezelve otthon, de mégis sokan hozzá teszik, hogy a férjük nem akarja, hogy dolgozzanak. Már itt alárendelik magukat a férjük akaratának (nevezhetjük kívánságának is, mert úgyis megmagyarázzák, hogy ez a család érdeke, a férjük csak túlzottan figyelmes).
Én úgy gondolom munka mellett is lehet normális családban élni. Hogy dolgozom nem megy a családom rovására: van időm a gyerekre,férjemre, háztartásra, barátokra, kutyára stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!