Van valaki, akit sehova nem hivtak bulizni, es egyedul unatkozik otthon ma este? Nektek nem rossz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 20:05
1/59 anonim válasza:
ÉN:((((((((
A kislányommal itthol maradtam a 'párom' meg tök váratlanul lelépett bulizni..
Jövőre válok az tuti
2/59 anonim válasza:
én sem bulizok, itthon vagyok szürnyűűű.
4/59 anonim válasza:
úgy volt, hogy megyünk a barátommal együtt bulizni, de én ma reggelre belázasodtam! Szar ügy, tudom! Barátom itthon akart velem maradni, de mondtam neki, hogy legalább ő érezze jól magát! Úgyhogy elment a haverjaival, vigyáznak egymásra, én meg itthon gyógyulok egyedül
5/59 A kérdező kommentje:
Az en szar evemet egy szar szilveszter zarja...na mindegy:-(
2009. dec. 31. 20:10
6/59 anonim válasza:
Szar év volt.. Első válaszoló, sajnállak! A férjed egy gyökér!
7/59 anonim válasza:
Ez van,az egy hatalmas gyökér!!!:((
8/59 anonim válasza:
Én is az otthon maradok, buli nélkül lévők táborát gyarapítom. Hát ez van! Majd legközelebb...
9/59 anonim válasza:
Mi megyünk, haveri körrel házibuli. Hát már itt mindenki házas, házaspárok leszünk... Mondjuk én már évek óta arra vágyom, hogy magamra húzzam a paplant átaludjam és újévkor keljek fel, sosem jön össze, fel a fejjel. Én soha nem örülök az újévnek, mindig csak szarabb nehezebb az élet, a megélhetés évről évre...
10/59 anonim válasza:
Mit ünnepeljek? egy újabb évet ami előreláthatólag rosszabb lesz mint ez? :(
18 éves fiú vagyok, nem vagyok nagy partyarc. hívtak buliba de nem mentem mert olyan hely hogy inkább kihagynám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!