Van valaki, akit sehova nem hivtak bulizni, es egyedul unatkozik otthon ma este? Nektek nem rossz?
Családi okok miatt otthon kell maradnom, de nincs ezzel semmi problémám.....ez is egy élménnyel több ....szilveszter otthon, neten....hát ilyen sem volt mégXD Ezt is ki kell próbálni :D És van 1 üveg gyerekpezsgőm is :DDDDDDDD Boldog Új Évet MIndenkinek!!!
25 /F
Én is egyedül unatkozok. Nincs barátnő, TV-ben baromságok mennek, senkivel még csak beszélni sem tudok.
Sokan elmennek ünnepelni, pedig semmi különös nincs az évfordulóban, ez csak a naptár...
23/F
Engem hívtak, de még nem döntöttem el elmegyek E.
hívtak az túlzás, bekönyörögtem magam egy buliba.
Szerintem xar lesz, lehet el sem megyek.
(a könyörgés az akkor volt, mikor még lett volna miért, inkább kiért elmennem)
már volt egy ilyen kérdés, ott msn partyt hirdettek!
de csak ketten vagyunk, a harmadik lelépet :)
Én nem vágyok bulizásra :) De mindenki, akit ismerek, most valahova elment, vagy a családdal van, vagy bulizik. Egy barátnőm van fent msnen, vele beszélgetek, kár, hogy messze lakik :( Dehát nekem aztán mindegy, nem igazán rajongok az ünnepekért :)
13/L
Azért annyi pesztimista "otthon ülős" válasz, mert sok gyakorikerdes.hu-s buliban van, szóval a buli fergetegében nem ül le netezni, hogy vazze én bulizok k***a jóóóóó. Én is itthon ülök,de a tv tényleg unalmas.
Aki fórumozni akar z írja meg mindenválaszába, hogy beszélgessünk, küldjetek privát e-mail-t.B.U.É.K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!