Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valaki, akit sehova nem...

Van valaki, akit sehova nem hivtak bulizni, es egyedul unatkozik otthon ma este? Nektek nem rossz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 20:05
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

én is itthon vagyok, de valahogy most nincs hangulatom a bulizáshoz, meg amúgy se vagyok egy partyface...

18/f

2009. dec. 31. 21:16
 32/59 anonim válasza:
96%

Nem hívtak sehova. Emellett akivel lehetett öszzevesztem, akivel ki lehetett volna azzal nem békültem ki. Aúgy is egy mondvacsinált "ünnep". Jah. Melyiknek örüljek, a szarnak ami mögöttem van, vagy annak ami következik?

27/F

2009. dec. 31. 21:26
 33/59 anonim ***** válasza:
96%
Mi most fogunk indulni, de több kedvem lenne itthon lenni a férjemmel... Csak hát már megígértük, ilyenkor nem lehet visszamondani, amúgy meg szerintem a szilveszteren nincsen mit ünnepelni, jövőre még rosszabb lesz a megélhetés az életszínvonal mint idén... Igazándiból én a sok petárdára vagyok kiakadva, dobálják ki az emberek az emeletről, szívem szerint azt kívánom hogy a kezében maradna mindegyiknek, a parkolókba is a kocsik alig tudnak közlekedni, fél méterre az induló autótól dobják le
2009. dec. 31. 21:27
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
ma 21:27 Panelrengetegben laktok ugye?Ott is jó szokás ez..:/
2009. dec. 31. 21:36
 35/59 anonim ***** válasza:
100%

Mi itthon vagyunk párommal, tv-zünk, WoW-ozunk. Reggel még úgy volt, hogy megyünk bulizni, de mindkettőnknek rossz előérzete volt, így nem mertünk autóval nekivágni 25 km-rel odébb lévő buliba. Így itthon vagyunk, és élvezzük egymás társaságát.

Én nem vagyok pesszimista, jól érzem magam. Itt vagyok azzal, aki a legfontosabb. BUÉK!

2009. dec. 31. 21:40
 36/59 anonim ***** válasza:
90%

Nem bulizok, mert teljesen más világ. Egyébként is csak a piálásról szólna a buli.

Az újéven meg tényleg nem nagyon van mit ünnepelni, de azért BUÉK.

De ha valaki unatkozik, mint én, akkor talán használjuk ki az MSN-t: shinto.kei @ hotmail.com (két szóköz van benne)

Most ez sablonosan fog hatni, de lányok előnyben. És mindenféle hátsó szándék nélkül írom ezt.

2009. dec. 31. 21:40
 37/59 A kérdező kommentje:
Nekem azert rossz, mert en szeretek bulizni, es eddig minden evben tok jo volt a szilveszter.Most tul vagyok eletem legszarabb even, es erre jon egy meg szarabb szilveszter, tavol a csaladomtol, a barataimtol, egy idegen orszagban, idegen emberekkel, sot ami meg szornyubb, idegen gyerekekkel, es tok sz.rul erzem magam.Es nagyon szomi vagyok.
2009. dec. 31. 21:44
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Előző: én felvettelek..
2009. dec. 31. 21:46
 39/59 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem minden otthonülő pesszimista, én kifejezetten örülök, hogy idén nem megyek el itthonról sehova, hétfőn húzták az egyik bölcsességfogamat, tényleg kevés fájdalmam volt utána, amire gyógyszer kellett, de azért még érzek tompa nyomó fájdalmat, nem tudok még rendesen rágni, majd elmúlik, de lehet, hogy elrontaná a bulihangulatot, meg fáradt is vagyok, nagy volt utolsó héten a hajtás a melóban, és még egyáltalán nincs pihenő, sőt, hétfőn ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk (ma is mehettem volna, de a fogam miatt is kellett ez a nap pihenőnek), szóval most nekem pihenő és nyugalom kell, a szomszédok zenéi meg tévéje meg a petárdák kintről úgyis behallatszanak sztereóban hozzám is, én is nézek tévét, a Disney csatornát, nekem ami ott van, az a műsor tetszik, itthon olyan kaja van, amit ehetek is (ahova hívtak, ott ki tudja, ott nem tudják, hogy most nem ehetek akármit a foghúzás miatt, a seb még nyitott). Én kifejezetten örülök, hogy itthon maradok, én döntöttem így, és jól szórakozok, letusoltam, a papagájomat is letusoltattam (ő a víznek kevésbé örült, a tükör előtt viszont nagy örömmel illegette magát). Aki unatkozik, esetleg kapcsolgassa a tévét, vagy ott a net, én mindjárt szétnézek a honfoglalón, az Ikariamon már a játékostársaimtól kaptam újévi jókívánságokat. :-)

Boldog új évet!

2009. dec. 31. 21:47
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Én is itthon vagyok egyedül, a tévét kapcsolgatom össze-vissza és neten lógok. Az exem októberben fogta magát és elment külföldre, nem is akar visszajönni. Amíg velem volt, inkább nem velem, hanem a haverjaival, akik elég bunkók voltak, tehát ha itt lenne még velem az exem, (nem lenne ex-), akkor sem érezném jól magam, mert a lökött haverjaival lenne. Lököttek, mert pl. éjszakánként, éjfélkor jöttek "vendégeskedni", amikor nekem másnap dolgozni kellett mennem, pihenésem így nulla volt, vagy hangoskodtak, piáltak, hánytak össze-vissza, csavarogtak.... :-(((
2009. dec. 31. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!