Miért utálják sokan azokat a hölgyeket akik háztartásbeli feleségek? Nem a miss plasztikokra gondolok, hanem a tényleg háztartásbeli hölgyekre.
Gondolom ehhez semmi köze a kérdésnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem egyértelmű a válasz: a mondás úgy tartja, hogy ha nem dolgozol, ne is egyél. Az eltartott nem dolgozik, mégis követeli a jussát, mint a linkelt kérdésbeli eltartott is. Mire fel? Mert kimos néhány ruhát, vagy gyereket nevel? Azt a normális, dolgozó nők is megteszik, de mellette nem süttetik otthon a hasukat, minden hó első napján a markukat tartva.
Azért ellenszenvesek, mert úgy kelletik magukat, mintha ők is dolgozó nők lennének, akiknek ugyanannyi jár. Apuci megkeresi a pénzt, ők meg itt neteznek. De azért a pénz az jár! Ne már. A prostitúció egy formája.
Aki háztartásbeli, az tudja már, hogy hol a helye a társadalomban, és ne akarja magát egyenlőnek feltüntetni azokkal a nőkkel szemben, akik tisztességes munkát végeznek.
Na, szépen feketéllik mindenki, aki jó válaszht írt, ennek ellenére én is csatlakozom.
Szerintem is irigyek rájuk azok, akik nem tehetik meg.
De az semmi, hogy a háztartásbeliekre irigyek, már lassan azokra is, akik eljönnek előbb terhestáppénzre ( példa vagyok rá én is ), illetőleg akik kivárják a gyes végét.
Ilyen széthúzó nemzet a miénk...
"Saját életük sikertelensége bújik meg irigységükben."
Gazdag pasival eltartatni magad jelenti a sikeres életet?
Nem inkább az, hogy valaki úgy képes boldoggá tenni a férjét és szeretetben felnevelni a gyerekét, hogy mellette sikeres karriert fut be, a társadalom megbecsült tagjaként?
Egyetemista, én is felpontoztalak, meg aki téged felpontozott őt is felpontoztam, meg a 16 éve htb-t is felpontoztam, engem meg lehet lepontozni! :D
(23 éves munkaviszony, 2 gyerek, de csak azért is!)
Rengeteg irigy országa lettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!