Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálják sokan azokat a...

Miért utálják sokan azokat a hölgyeket akik háztartásbeli feleségek? Nem a miss plasztikokra gondolok, hanem a tényleg háztartásbeli hölgyekre.

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 12:05
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
41%

Gondolom ehhez semmi köze a kérdésnek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Szerintem egyértelmű a válasz: a mondás úgy tartja, hogy ha nem dolgozol, ne is egyél. Az eltartott nem dolgozik, mégis követeli a jussát, mint a linkelt kérdésbeli eltartott is. Mire fel? Mert kimos néhány ruhát, vagy gyereket nevel? Azt a normális, dolgozó nők is megteszik, de mellette nem süttetik otthon a hasukat, minden hó első napján a markukat tartva.

Azért ellenszenvesek, mert úgy kelletik magukat, mintha ők is dolgozó nők lennének, akiknek ugyanannyi jár. Apuci megkeresi a pénzt, ők meg itt neteznek. De azért a pénz az jár! Ne már. A prostitúció egy formája.

Aki háztartásbeli, az tudja már, hogy hol a helye a társadalomban, és ne akarja magát egyenlőnek feltüntetni azokkal a nőkkel szemben, akik tisztességes munkát végeznek.

2011. jan. 3. 12:17
 12/51 A kérdező kommentje:
Ezt a hölgyet sajnáltam meg igen, mert úgy ráförmedtetek.
2011. jan. 3. 12:19
 13/51 anonim ***** válasza:
48%
Mert irigyek.Én legalább is azt veszem észre.Én írtam az előző topikban, hogy a férjem havonta kb. 500.000.-ft utal a számlámra.És ez tényleg így van.16 éve vagyok otthon, a férjem imád, és nem vagyok ezért a pénzért az alkalmazottja, külön fizet takarítónőt.Viszont van 2 diplomám, és 2 nyelven beszélek anyanyelvi szinten.Nem hiányzik a karrier, segítek különböző alapítványoknak, nagy társasági életet élünk, sokat utazunk, nem értem miért hiányozna a napi robot egy idegen helyen.Nem vagyok stresszes, a fiam kis korában, -és most is, hogy már lassan nagykorú-mindig egy kiegyensúlyozott, boldog családban nőtt fel, és mivel én kiegyensúlyozott vagyok, így a férjem is az.Nem cserélnék senkivel.
2011. jan. 3. 12:19
 14/51 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ha utálják is őket akkor csak azokat akik folyamatosan panaszkodnak,hogy mekkora munka a háztartás és a gyerek nevelés. Ami bizonyára az,de nézni kellene azokat a nőket is akik ledolgoznak napi 8 órát és utána jöhet az otthoni munka gyerek nevelés.....
2011. jan. 3. 12:21
 15/51 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, hogy bunkó vagyok, de nem kell senkinek a zsebében matatnom, ahhoz hogy pénzem legyen ...
2011. jan. 3. 12:22
 16/51 anonim ***** válasza:
39%
De tisztázzunk valamit,mert nem vagyok képben.Mit jelent a háztartásbeli?Azt aki a kisbabájával van otthon,mert nem igazán van más választása,meg mert a gyerek érdekei is ezt kivánják,vagy azt aki nekek a gyerekei már rég óvódába,iskolába járnak,de neki még mindig az jelenti a "nagy" munkát hogy otthon főz mos takarit?
2011. jan. 3. 12:37
 17/51 anonim ***** válasza:
38%
Ez olyan kérdés, hogy sokan miért utálják a "gazdagokat". Valószínűleg azok a nők utálják a háztartásbelieket, akik nem tudtak maguknak elég gazdag pasit fogni, miközben vágynának a kényelmes életre. Saját életük sikertelensége bújik meg irigységükben. Mindazonáltal háztartásbelinek lenni sem túl nagy élet karrier semmilyen szempontból. Persze vannak emberek akik elég lusták, vagy annyira önbizalomhiányosak, hogy erre az életre vágynak.
2011. jan. 3. 12:38
 18/51 anonim ***** válasza:
34%

Na, szépen feketéllik mindenki, aki jó válaszht írt, ennek ellenére én is csatlakozom.

Szerintem is irigyek rájuk azok, akik nem tehetik meg.

De az semmi, hogy a háztartásbeliekre irigyek, már lassan azokra is, akik eljönnek előbb terhestáppénzre ( példa vagyok rá én is ), illetőleg akik kivárják a gyes végét.

Ilyen széthúzó nemzet a miénk...

2011. jan. 3. 12:39
 19/51 anonim ***** válasza:
42%

"Saját életük sikertelensége bújik meg irigységükben."

Gazdag pasival eltartatni magad jelenti a sikeres életet?

Nem inkább az, hogy valaki úgy képes boldoggá tenni a férjét és szeretetben felnevelni a gyerekét, hogy mellette sikeres karriert fut be, a társadalom megbecsült tagjaként?

2011. jan. 3. 12:42
 20/51 anonim ***** válasza:
44%

Egyetemista, én is felpontoztalak, meg aki téged felpontozott őt is felpontoztam, meg a 16 éve htb-t is felpontoztam, engem meg lehet lepontozni! :D

(23 éves munkaviszony, 2 gyerek, de csak azért is!)

Rengeteg irigy országa lettünk.

2011. jan. 3. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!