Reménytelen szerelmesek! Hogy bírjátok ezt?
Azokat szeretném kérdezni, akik évek óta szerelmesek valakibe, de nincsenek együtt. Gondolok itt arra, hogy a másik nem szereti viszont őket, vagy épp valaki mással vannak, netán férjek/feleségek, rossz kapcsolatban lévő válni nem akarók, vagy csak nem tudják, hogy van aki szereti őket...
Nálam még csak pár hónapja tart, de már most látom, ez lesz még évekig, szeretni fogok valakit, aki nem lehet velem, én pedig nem érem be mással, nem tudok, és jelenleg nem is akarok továbblépni. Sosem találkoztam még hozzá hasonlóval, de elég kiakasztó a gondolat, hogy még évekig, magányosan és távolról fogom szeretni őt.
Egyébként nem vagyok az a kapcsolathajhászó fajta, jól elvagyok egyedül, de most mégis mindennél jobban vágyom egy kapcsolatra. Vele.
Szóval, hogy lehet ezt évekig csinálni? Hogy lehet így élni évekig??
(normális válaszokat, pls! köszönöm!)
18:31
Hogy fordultál ki magadból? Miket csinálsz?
"nem is akarok továbblépni"
Nemakarásnak nyögés a vége, ha nem tudtok együtt lenni tovább kell lépni nem álmodozni a másikról és bebeszélni magadnak hogy tökéletes, ha egyszer összejönétek nagyott koppanál mert nem lenne olyan tökéletes mint az álmaidban, ha meg sose jön össze csak a saját életedet fecsérled el a semmiért.
18:31-es vagyok
Egyéjszakás kalandokba keveredem. Valamiféle testi pótlékot keresek. Pedig régebben eléggé meg volt a véleményem azokról, akik ezt csinálták.
Utolsó wok.
Rosszul lehet elviselni. Igen van korkülönbség és persze csak barátként tekint rám.
Nálam 4 éve tart lassan. Kezdődött azzal, hogy nagyon megtetszett és összejöttünk. Másfél évig tartott a "szerelem", ő állítása szerint nagyon szeretett, de nem volt szerelmes. Ettől függetlenül én igen és még a mai napig is. Nagyon boldog voltam. Aztán előállt azzal, hogy neki ez nem elég, ő szerelmes akar lenni és olyan társat akar, akivel el tudja képzelni a közös jövőt. Én nem ilyen voltam neki, tudom, hogy voltak/vannak hibáim.
Aztán nem sokra rá lett valakije, én töröltem magam minden közösségi portálról, hogy véletlenül se lássam. Ő keresett, tartani akarta a kapcsolatot, de én elhajtottam. Hatalmas űr lett az életemben. Pár napja tudtam meg, hogy gyereket vár attól a férfitól.
A szívem darabokban, próbálok továbblépni, de egyik nő sem olyan, mint Ő.
24/F
Ezt a közösségi oldalakról törlést én is megcsináltam. Öt évig voltam ebben az állapotban, a volt tanárommal, de végül fél éve besokalltam a se veled se nélküledből és megszakítottam vele minden kapcsolatot. Amíg tartott havonta volt új pasim, hogy őt idegesítsem és hogy hátha szerelembe esek. Aztán végeztem... Rá nem sokra megjelent az életemben, pardon, berobbant a jelenlegi párom. Szerelem első látásra... azóta is :)
NE ADJÁTOK FEL! :) De komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!