Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 éves létemre a családom...

22 éves létemre a családom lemondott rólam. Tényleg reménytelen, hogy valaha is legyen kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Visszahúzódó, önbizalomhiányos vagyok. Barátaim nincsenek, nem is nagyon járok el sehova. Igazán nem is érzem jól magam másokkal...Már sokszor arra célozgatnak, hogy rendezkedjek be az egyedüli életre, és néha már én is úgy érzem, hogy így maradok, mert ahogy telik az idő egyre nehezebb minden...
2011. júl. 28. 22:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
22 évesen nehogy temesd már magad...ennyi idősen nekem sem volt még egyetlen kapcsolatom se, mégis normális életem van így 12 évvel később :D
2011. júl. 28. 22:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen? Dehogy reménytelen!!! Előtted áll még az élet!! Kitartás!
2011. júl. 28. 22:47
 3/17 anonim ***** válasza:
nemmm nemmm nemm..sosincs késő..:)
2011. júl. 28. 22:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

én is így vagyok csak 20 évesen, tucatnyi csalódással a hátam mögött (és ne kérdezzétek milyenek, ennyi idős létemre elég durvák).

én speciel reménytelennek érzem, hogy valaha is szeressen egy normális férfi és én is őt.

2011. júl. 28. 22:50
 5/17 anonim ***** válasza:
Az első kapcsolatom 23 éves koromban volt. (Lehetett volna előbb is, de én az elérhetetlent akartam.) Nem vagy elkésve semmivel sem, csak az önbizalomhiányon kéne kicsit dolgozni...
2011. júl. 28. 22:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Csak sokszor úgy lelomboz, hogy a volt osztálytársaim/ismerőseim élete már komolyodik: eljegyzések, házasságok, gyerekek szülése, de hosszabb ideje tartó kapcsolat már a korosztályomnál szinte mindenkinél van/volt. Én meg...
2011. júl. 28. 22:52
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha 22 éves korodban ilyenre célozgat a családod, akkor nem csoda, hogy önbizalomhiányos vagy...

Barátod akkor lesz, ha Te is teszel érte. Mit csinálsz szívesen? Ha nincs hobbid, találj magadnak. Menj olyan helyekre, ahol ilyen érdeklődésű emberek vannak. Például a túrázás, táncklub/tánciskola, főzőiskola olyan helyek, ahová egyedül is elmehetsz és a tevékenységen keresztül megismerkedhetsz emberekkel - de ha nem, legalább akkor is jól érzed magad :) A kutyások szerint a kutyasétáltatás is összehozza az embereket...

Sok sikert!

2011. júl. 28. 22:54
 8/17 A kérdező kommentje:

22:51

Ismerős, hogy mindig az elérhetetlen kell. Illetve a fiatal éveim mentek el így, mikor az első kapcsolatai szoktak lenni az embernek: 14-17 éves korig.

2011. júl. 28. 22:56
 9/17 anonim ***** válasza:

Ezt én is írhattam volna. Annyi különbséggel, hogy van egy szuper barátom, aki nagyon sokat segít nekem :)

Nekem is célozgattak a szüleim, hogy költözzek el otthonról, de még nem érzem magam késznek, meg félek ha elköltözök visszajön a pánikrohamom :(

A szüleid meg szerintem nem mondtak le rólad, hanem egyszerűen tehetetlenek, és azt hiszik, ha elköltözöl majd elmúlik. Mostanában én se szeretek járni sehova, barátaimmal se akarok találkozni, és az én apukám úgy próbál segíteni ezen, hogy piszkál, hogy milyen besavanyodott vagyok :D

Na, mindegy, az a lényeg, hogy nézd magadat, és azt, hogy mit szeretnél tenni, és úgy cselekedj :)

Tudod, nincs rossz döntés, ami nem sikerül olyan jól, abból tanulnod kell valamit :)

2011. júl. 28. 22:57
 10/17 anonim ***** válasza:
(22:51-es vagyok) Én azonban mindezek ellenére nem érzem, hogy bármi is kimaradt volna az életemből. Tény, hogy visszahúzódó nem nagyon voltam, az önbizalomhiányomat meg az évek alatt leküzdöttem. :)
2011. júl. 28. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!