Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 15 éves fiú, aki a korához képest igen "fejlett" (mint agyilag, mint fizikailag), és kezdem megszeretni. Reménytelen ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Ez még oké lenne, ha nem 500 km-re lenne tőlem, és én nem 17 éves lennék. A neten ismertem meg Őt, és kezdek érzelmeket táplálni iránta. :( A kora nem érdekel, mert nagyon kedvelem, csak a távolság bánt. Szerintetek elfelejtsem? Próbálok reálisan gondolkozni, ilyenkor jobbnak látom, hogy ne tartsam tovább vele a kapcsolatot, de aztán nincs szívem elküldeni Őt. Köszi a válaszokat, mindegy, ha bunkó, ha kedves!2009. márc. 8. 18:18
1/5 anonim válasza:
nemgond a távolság ha szeretitek egymást van vebkamerád?
2/5 anonim válasza:
Szerelemben nincs idő, táv, korlát. De sajnos reáliasn nézve, sok az az 500 km. Nagyon sok. Ritkán tudtok találkozni, költözésről szó se lehet, nem tudjátok megadni egymásnak azt ami egy egészséges kapcsolathoz kell. Érzelmeknek parancsolni nem lehet, tehát megpróbálhatjátok, de rengeteg elfogadás, türelem, szerelem kell hozzá. Sok sikert hozzá!
3/5 anonim válasza:
Ne haragudj,nem elszomoritani akarlak de 500 km túl sok :-(Szerintem reménytelen,igen.
4/5 anonim válasza:
Írtam neked privátot, olvasd el ;) :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) A privit elolvasom, mihelyst megjön, de nem látom még! :( :)
2009. márc. 8. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!