Nagyon el vagyok keseredve, kezdek depressziós lenni. Mit tehetek? Reménytelen a helyzetem.
Szia,
Ha nem érzed jól magad azon a szakon,akkor ne foglalkozz senkivel,semmivel, iratkozz át oda ahova szeretnél.A szüleidhez egyik nap amikor látod hogy nem túl depisek,menj oda és szépen magyarázd el nekik,hogy Te tiszteled őket,de Neked igenis az lesz a jó,amit előre elterveztél.Reméljük megértik,de ha nem akkor is lépni kell.Az új egyetemeden valószínűleg,(főleg ha kollégista leszel)találsz új barátokat,és igenis hétvégente legalább pár órára menj el velük valahová,sétálni,bulizni stb. mert kikapcsolódni kell.Ha csak ülsz és agyalsz azon hogy mi lenne ha...,abba beleőrülsz.Mindenképpen lépni kell ez ügyben,mert ha ezt elfojtod,előbb-utóbb egy az egyben ki fog törni és akkor kő kövön nem marad (saját tapasztalat).
Én hiszek benned :)
Egy próbát megér,sok szerencsét! :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igyekszek határozott lenni és kitartani az elhatározásom mellett, de anyukám érzelmileg zsarol, és még egy év itthon velük... nem tudom hogy fogom kibírni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!