Vannak itt még "reménytelen szerelmesek"? Segíthetnétek. =)
Teljesen magam alatt vagyok, és segítséget szeretnék, hogy mivel tudnám elterelni a gondolataimat, és hogyan tudnám elfelejteni a fiút?!
Ti mit csináltok ilyen helyzetben?
14/L
üdv a klubban, szokj hozzá az érzéshez, lesz még ilyen. ezenkívül menj a barátaiddal, én is épp készülök csak szárad a körmöm. Menj, foglald le magad... nem tudom jársz-e már bulizni, ha igen, akkor hajrá, ha nem, keress egy jo barátot/barátnőt és beszlgessetek, üljetek be valahova... Mindenképpen sok program. + egyél valmi finomat amit szeretsz =)
"jobbulást"
14 évesen én is "reménytelenül szerelmes" voltam. két és fél évig tartott, minden nap álomba sírtam magam, vagy álomba mosolyogtam magam, ha aznap épp rám nevetett vagy köszönt nekem.
Ő sosem lett az enyém, két és fél év alatt nem lettem más csak egy távoli ismerős, egy lány a sok közül. Rengeteg naplót írtam Róla...az segített. kiírtam magamból a fájdalmamat, néha a boldogságomat, sokat segített...
Aztán rájöttem, hogy nem érdemes olyan vonat után futni ami már elment, vagy még meg sem érkezett?!
Rengetegszer próbáltam elfelejtetni, nem tudtam, mindig eszembe jutott, csak hazudtam magamnak, hogy már nem érdekel.
tizenhét évesen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, aki remélhetőleg pár éven belül a vőlegényem lesz.
Rájöttem, hogy nem érdemes "reménytelenül" szerelmes lenni. Tudom, nem tehetsz róla, de értem mit élsz át. Hidd el egyszer Neked is eljön az IGAZI, talán fehér lovon:)
2o_L
köszönööm szépen :)
hát jaa.. csak ő van a fejemben..
de ugye az a legszebb, hogy bejövök neki meg minden csak arra kellenék neki elsősorban, hogy megd*gjon.. :S
más pasikra meg rá sem tudok nézni sajnos. :(
Meg az a legkakibb, hogy eleinte tette a szépet, etettet meg minden, és sikerült k*rvára belezúgnom. :(((
mint rájöttem, reménytelenül.
11:55
nem feküdnék le vele, főleg mert tudom, hogy csak arra kellek neki, meg szerintem ezzel még bőven ráérek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!