Vannak itt még "reménytelen szerelmesek"? Segíthetnétek. =)
Teljesen magam alatt vagyok, és segítséget szeretnék, hogy mivel tudnám elterelni a gondolataimat, és hogyan tudnám elfelejteni a fiút?!
Ti mit csináltok ilyen helyzetben?
14/L
NEkem a legkönyebben ugy ment elfelejteni a dolgokat:D hogy 3 napig kb zenét halgattam meg haverokkal elmentünk erre arra:D (hamar tul teszem magam a csajokon)XD
a volt bnöm 14 éves összejöttünk é azért szakitott velem mert nem akarta elvesziteni a szüzeségét álitolag mikor mondtam ,h tudok rá éveket is várni n buum utána meg egyszerüen elmondta a bnöje ,h csak hülyitett -.-" beoltotam a volt bnömet ....ő megsebirt szolalni ...és többet nem is találkozunk és nem is beszélünk ....Remélem végre valamikor 1 normális lányt is találok magamnak ^^
amiugy meg ne foglalkozz a sráccal...tudod mit hülyitsed te is 1 picit:D azt majd talán magábaszáll:D
köszönöm szépen :)
amúgy ha majd kicsit jobban leszek, akkor lehet elkezdem húzni az agyát, és rájön, hogy milyen szar, ha megszivatják..
Figyelj ^^
én ezt ajánlanám neked....hagy essen 1 picit pofára ő is ^^
lehet még jól is esne neked,h eddig ő szívatott téged most meg te :D
amúgy hány éves a gyerek ,h 1 14éves lányt megakar dugni?az ilyeneket addig ütném még él-.-".
hehee. :D
köszi. :))
amúgy 17 éves..
17 Lool:D
Szreintem jól teszed,h nem jösz össze vele:DÉn büszke vok rád:D
amugy én 18 voltam amikor jártam 1 14 évessel(szüz):D (áár 16nak nézek ki) Mondtam neki,h várok :D dehát elöbb dobott mert félt a kicsi:DXD na mind1:D Amugy hol laksz?:D ha megkérdezhetem:D
Háát azthittem ,h netán ő lennél mert ő is összejött 1 17éves sráccal (pont alegjobb barátommal) gondolhatod azota nem haverom a srác....mert ha megkérdezte volna,h zavarna-e vagy nem.Ugyis nem-et mondtam volna:D de igy szarul esett:D
ha meg felejteni akarsz nyugodtan irhatsz nekem privit vagy vegyél fel msn-re:D ugyis szeretek ismerkedni(Y):D
vágom ^^
hall. írd meg az msn címedet priviben és akk felveszlek :)
Hallod te ird már meg ...mert én nem tok neked privit irni =(
vagy ird meg az msn-címed az emailemre (bakerdozen@citromail .hu)
miert nem csavarod az ujjad kore? ha tetszel neki akkor meg foleg..
csokolozz vele, es legyenek szep perceitek...
igerj fut fat, es ne fekudj le vele.
mondd hogy majd szolsz, ha kesz vagy..
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!