Vannak itt még "reménytelen szerelmesek"? Segíthetnétek. =)
Teljesen magam alatt vagyok, és segítséget szeretnék, hogy mivel tudnám elterelni a gondolataimat, és hogyan tudnám elfelejteni a fiút?!
Ti mit csináltok ilyen helyzetben?
14/L
kedves utolsó, sajnálaom.. :((
amúgy azért nem szeretnék összejönni vele, mert vágom, hogy csak azt akarja, és ha nem feküdnék le vele akkor valószínű dobna.. és akkor az az egomat is kib*szottul sértené =/
Hm, nem értem, azt irod hogy külsőleg és belsőleg is ő a tökéletes számodra, hát mégsem olyan tökéletes ha csak meg akar kettyinteni, nem? Számomra biztosan nem lenne tökéletes aki ennyire nem tisztel és eleve igy áll a nőkhöz, azt mutatja hogy még éretlen és önző, nem érdekled, csak az hogy neki jó legyen.
A szerelem véleményem szerint 2 oldalú dolog amúgy is, ha egyoldalú az csak vágyakozás.
Úgy tudnád elfelejteni, hogy belátod, nem tökéletes, már csek ezért sem amit irtam, és biztos van más rossz tulajdonsága is, de a legrosszabb hogy téged nem tisztel, ilyen fiúkkal nem szabad foglalkozni. Hallgass rám most, vagy tanuld meg a saját bőrödön 10 év alatt, rajtad áll! :)
Sok szerencsét! :)
wazzee.igazad van. :)
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!