Mit kaptál karácsonyra? Csak én nem kaptam semmit?

Én nagyitól kaptam 50 ezret szülinapomra, ezért karácsonyra tőlük semmit,ami érthető :).
Anyuék megleptek egy tökjó szőnyeggel, amit kinéztem.
Bátyjámtól sálat kaptam. Aputól 2 DVD-t.
De szegénynek milyen rossz lehet ezeket a válaszokat olvasni :/.
Nem értem a szüleidet, neharagudj. :(
Boldog karácsonyt!

Én kaptam egy kozmetikai csomagot tesomtól,határidőnaplót szüleimtől és egy füllbevalót a barátomtól. Nem is kell több.
Amúgy évközben én sem kapok semmi extrát, ami kell megveszem magamnak az ösztöndíjból...tudom h szüleimnek nincs sok pénzük, uh nem is követelőzök.
Nagy ajándékok nélkül is szép volt a mai esténk :)
Mindenkinek hasonlóan Boldog Karácsonyt kívánok!
21/L

Laptopot,kozmetikai csomagot,szempillaspirált,karácsonyi habfürdőt,derékmelegítőt,telefontartót,csini disco-s felsőt;),10000Ft-ot,és még holnap kapok ajándékokat keresztapukámtól, nagymamámtól,és a dédszülőktől:)
És nagyon sajnálom, hogy te nem kaptál semmit...de repül a képzeletbeli ölelés:)
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt:)
14/L

leendő anyóséktól 5000 ftot még egy hete,és slusz pasz. mamám még októberben vett nekem télikabátot meg télicipőt. ennyi volt a karácsony,stresszes volt a mai nap,ráadásul páromra is rájött a soknapos ötperc...férfimenstruációnak hívom ezt csak ...
nem is igen volt karácsonyi hangulatom,de mindegy már.egésznap süttem-főztem a semmire,fel se állítottam a fát,mert minek,a macska úgyis leverné...örülök,ha kihúzzuk hó végéig,van 2ezer ftunk itthon... és nekem se munka,se semmi :(
17L

Így 3 évvel később írok, de azért remélem, valaki még olvassa. :)
Én idén karácsonyra kapom a legeslegnagyobb ajándékot, amit valaha valaki is látott. 13 év után végre lesznek szüleim. Olyan igazi Szüleim :)
13/L

Az igazi ajandek a szeretet.a csalad eggyutlete a kozos unnep.
Targyak elvesznek elromlanak senki nem emlekszik rajuk.
Az etel elfogy
A karacsony erzese hangulata megmarad orokre emlekszel rra.
En sem kaptam semmit csak egy gyertyat illatosat.
De nem szamit mert az unnep a szuletes unnepe a megujjulas az uj remeny unnepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!