Mit kaptál karácsonyra? Csak én nem kaptam semmit?
Figyelt kérdés
Ti mit kaptatok? Nemet és kort is. Én speciál semmit. 13/L2010. dec. 24. 20:59
1/59 anonim válasza:
2/59 anonim válasza:
:(
akkor énmost küldök neked egy virtuális hatalmas ajándékot, benne a legnagyobb álmoddal:)
3/59 anonim válasza:
Miért nem kaptál semmit ?? :O Biztos kaptál valamit
Én egy szövetkabátot[télit], farmernadrágot, sminket, fülbevalót meg csokiit persze :P 15/L
4/59 anonim válasza:
Én sem. :) És akkor mi van? Kapok eleget év közben. Mindig van miből elmenni koncertekre, ráadásul elengednek. :) Pl. Metallicára. Nem fogok követelőzni. Most kicsit szarul állunk, ez van. Majd jövőre kapok biztosan. :D
17/F
5/59 A kérdező kommentje:
Én évközben sem kapok :(
Köszönöm szépen! Boldog Karácsonyt Nektek!
2010. dec. 24. 21:06
6/59 anonim válasza:
Laptop, fejhallgató, hangfal, parfüm, tusfürdő, pamut zoknik és Barangolás Harry Potter világában című könyvet
16/l
7/59 anonim válasza:
Én se kaptam semmit, és évközbe se kapok én se. Jó pocsék érzés.
8/59 anonim válasza:
szegény..:( :S én évközbe is kapok és karácsonykor is, de neked akkor eléggé rossz lehet :/
9/59 anonim válasza:
és mégis miért nem kaptál? anyagi helyzet?
10/59 anonim válasza:
A laptoptáskát elfelejtettem írni.
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!