Ki nem kapott még karácsonyra semmit rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Olvasom, hogy velem egykorúak mind parfüm, telefon stb, én meg semmit..kicsit szar kedvem van.
16L
2010. dec. 24. 19:58
1/24 anonim válasza:
Jelen.:) 14L
Megis értem a szüleim,nem vagyunk olyan helyzetbe.
2/24 anonim válasza:
Ezért ne legyen rossz kedved. Nekem nincsenek barátaim és szerelmem, sokkal rosszabb. 29F
3/24 anonim válasza:
Vegyél példát az első válaszolóról. 14 éves de felfogja hogy ha nincs olyan helyzet, akkor nincs. Ne hisztizzünk.
4/24 A kérdező kommentje:
Hát nekem sincsenek és 2 napja szakítottam a barátommal is. Imádom ezt a hetet.
2010. dec. 24. 20:07
5/24 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ennél már csak jobb lehet.
6/24 A kérdező kommentje:
Én nem hisztiztem, hanem feltettem egy kérdést. Nem azért nem kaptam semmit, mert nem vagyunk olyan helyzetben, hanem mert nem volt idejük venni nekem semmit, én meg csináltam nekik saját kezűleg ilyen hülyeségeket.
2010. dec. 24. 20:11
7/24 anonim válasza:
én sem kaptam semmit, nem vagyunk olyan anyagi helyzetben sajnos...
én is látom h mindenki irogatja, h ezt is kapott meg azt is... hát rosszul esik nekem is picit.
8/24 anonim válasza:
én se , de nem is érdekel
nem szeretem ezt az ünnepet egyébként se :S
9/24 anonim válasza:
Nem tudnék annyira rossz helyzetben lenni, hogy a tizenéves gyerekemnek ne vegyek valamit.
10/24 anonim válasza:
Én se kaptam semmit, de mi nem ünnepeljük:) Nekem ez egy ugyanolyan nap, mint bármelyik másik nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!