Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki nem kapott még karácsonyra...

Ki nem kapott még karácsonyra semmit rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Olvasom, hogy velem egykorúak mind parfüm, telefon stb, én meg semmit..kicsit szar kedvem van.

16L

2010. dec. 24. 19:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%

ma 20:18

Egyetértek..bár azért a laptop a parfümkészlettel, és az 50ezer forint kp, mert telefon kell, és társai nekem túlzás..

De vajon a tizenévesek megelégednének egy kisebb ajándékkal ezekután??? (Várom a válaszokat tisztelt tizenévesek:)

28N

2010. dec. 24. 20:20
 12/24 anonim ***** válasza:

nem volt idejük=tehát fostak az egészre

megértem,hogy rosszul esik pedig nem is vagyok tizenéves..

2010. dec. 24. 20:22
 13/24 anonim ***** válasza:
53%

én kaptam egy sampont (egyébként pár napja vettem magamnak), egy dezodort (szintén) és egy szempillaspirált (sohasem használok mert nem szeretem).

tesómnak az életkorához képest elég bő karácsonya volt.

hát, ezvan

19/L

2010. dec. 24. 20:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én tizenéves létemre nem lettem elhalmozva ajándékokkal. Pont ami csak kellett. Gatya, póló, kabát, öv, sál, pulcsi, csoki, pizsama, sok hajravaló cucc.

Mindez persze különkülön. Én teljesen megvagyok vele elégedve. Amit spontán kapok az nekem mindig tökéletes, ha valamit nagyonnagyon megakarok kapni, azt úgyis önerőből megszerzem :)

2010. dec. 24. 20:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi sem vagyunk olyan helyzetben,anyu folyton rohan de mégis kaptam valamit.Fehérneműket meg 2pulcsit,plusz egy kis smink szettet,meg egy szakácskönyvet,mert folyton sütök.:)

Szóval nem kaptam sok mindent,de ennek örülök.Amúgy sem szeretem a karácsonyt.Egyrészt mert most már csak az ajándékokról szól,és senkinek nem jut eszébe Jézus,meg a szeretet.Másrészt meg túl sok a kaja,és én egyszerűen nem bírom visszafogni magam.Ja és utálom hogy ilyenkor kivágnak egy csomó fát :/

Amúgy barátnőm sem kapott semmit.Szóval nyugi.

De azért én boldog karácsonyt kívánok neked.Meg mindenkinek :)

14L

2010. dec. 24. 20:35
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

nekem sincsenek igaz barátaim,se szerelmem, de nem vok szomorú, mert a családommal lehetek.

biztos fogsz még kapni valamit.ne keseredj el:-)

boldog karácsonyt!

26/l

2010. dec. 24. 20:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

én 15 éves vagyok.... szüleimtől nem kaptam semmit (nem is kértem és meg is tiltottam) mert mint sokan mások itt mi sem vagyunk valami jó anyagi helyzetben. Testvéreimtől kaptam papucsot,illóolajokat(6 db) és egy nadrágot,meg garnier tisztálkodó szettet.... én ennek teljesen örülök főleg azért mert nem vártam ...meglepetés volt. A másik az hogy ezeket tényleg tudom mire használni,van értelmük !

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden egyes gyakorikérdések felhasználónak !!!! :)

2010. dec. 24. 20:44
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia.

Sajnállak, és nem vagy egyedül. Nekem a barátom magasról leszar. 1 éve voltam vele együtt, most volt a szülinapom se egy sms-t se semmit nem küldött, most karácsonyra sem, de bejelenti hogy szakít velem, MA. Akkor nekem nevelőszüleim vannak, mert örökbefogadtak, de semmit nem kaptam és nem is fogok. Szar kedvem van. Én meg vettem és készítettem nekik, mert ha nem akkor megharagudnak aztán azt mondják 2 hétig.. jó pocsék karácsony.

2010. dec. 24. 20:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Bocsi lemaradt 16/L
2010. dec. 24. 20:48
 20/24 anonim ***** válasza:
55%
Én voltam az 50ezres telefonos. Köszi, hogy kiemeltél. :D Szerintem mindenkinél anyagi helyzettől függ az ajándékozás. Ha nem engedhetnék meg a szüleim, hogy ennyit adjanak, nem adnának, én pedig elfogadnám. Ha megtehetik, miért ne adják? Nem tartom túlzásnak, ha nem adtak volna telefonra pénzt, akkor a heti zsebpénzemet gyűjtöm össze, és abból veszem meg... Így persze egyszerűbb. Mindegy. Ettől függetlenül Boldog Karácsonyt Neked is, és mindenkinek! 16/L
2010. dec. 24. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!