Ki nem kapott még karácsonyra semmit rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Olvasom, hogy velem egykorúak mind parfüm, telefon stb, én meg semmit..kicsit szar kedvem van.
16L
2010. dec. 24. 19:58
21/24 anonim válasza:
És se kaptam, de én nem is kértem... Jan. 8-án lesz a szalagavatóm, utána ballagás... Épp elég lesz ezeket állni anyagilag... Inkább annak örüljetek, h van mit ennetek, és meleg lakásban vagytok. Vannak olyanok, akiknek ez sem adatott meg...
19/L
22/24 anonim válasza:
23/24 anonim válasza:
ilyenkor senkinek nem kéne szomorkodnia...én is csak azért szomorkodom mert látom hogy mennyien szomorkodnak :((
ha kézzelfoghatót nem is,remélem szeretetet azért kapsz :)
kitartás,pár év és kezedben lesz életed :)
azért próbálj meg hálát adni azért amid van
békés ünnepeket
18F
24/24 anonim válasza:
Mi nem ajándékoztuk meg egymást, mert tudjuk, hogy nincs értelme az ünnep miatt felesleges hülyeségekre kidobni a pénzt. Amire szükségünk van, minden megvan. Nekünk ez így jó. Viszont jómódú rokonunk mindig megajándékoz minket, szóval ez is állhat a háttérben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!