Mit vegyek Karácsonyra 11 éves kislány unokámnak? Ő nem mond semmit . Nagyon gyerekes még, valószinü játékot szeretne. Mi most a menő a korosztályában?
Unokahúgom 11 éves, ő idén madarat kap.persze neki is kellett rá gyűjtenie, de a szülei fizetik a nagyobb részét.
Esetleg egy gömbkirakó jó ötlet lehet.
Én is MP4 lejátszót vennék, annak biztosan örülne, ha még nincs neki, csak hát aggódnék, ha gyalog jár iskolába nehogy ne vegye miatta észre az autót vagy valami.
Az én keresztlányom 7 éves, ő is valami babafélét kap.
Vagy valami olyan játék, amivel tud is játszani, tehát tollaskészlet (tollaslabda, vagy akár a tenisz is jó), ha esetleg barátnői vagy testvére van.
Vagy lehet már 10.000 Ft-ért csocsóasztalt is kapni, bár nem tudom a kislányok azt mennyire szeretik.
Az én lányom is 11 éves,még ő is nagyon gyerekes.Az a Hannah Montana a divat, meg ezek a Disneyes sztárok.Pl. Jonas Brothers,Rock tábor,Hannah Montana,Varázslók a Waverly helyről stb...
Szerintem ilyesmiknek örülne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!