Megtartsam vagy ne? Tanácsok, vélemények?
HA nem nézem hogy üres a zsebük, és valószínű még jó pár évig az is marad akkor is
20 évesek, még nem is éltek.
Csodás egy gyerek de teljesen megváltoztatja az életet
Nehéz ez!!!
Én (ha nem gyógyszer mellett esek teherbe,megtartanám)..
DE!!!!Gyógyszer mellett nagyon necces...
A keresztlányom igy született( anyukája 6 évig szedte)..
A kicsilány douwn-kor os lett..(állitólag a fogigátló miatt)...
Döntsd el mi lenne jobb,ebben a helyzetben...
De ha megtartod,50-50% hogy betegen születik e vagy sem...
Mert hiába alacsony hormontartalmuak a gyógyszerek...
Semmi garancia rá,hogy egészséges lesz..(sajnos még gyógyszer nélkül is születnek beteg gyermek,nemhogy vele)...
Ez persze csak az én véleményem....
Ne dobálozz itt a nagy szavakkal légyszíves
A semmire , a nyomorba szülni, esetleg segélyért könyörögni, mindenről lemondani, sose járni új ruhába szerinted ez normális ÉLET?
Én vagyok, aki megtartotta 19 évesen.
Érdemes ide válaszolni, tényleg, ha az ember őszinte akkor lepontozzák.
Akkor valószínű, mi a "fehér holló" kategóriába tartozunk, mert 16 éves korunk óta együtt vagyunk,18 éve.Az egyik kedves válaszoló szerint az ne szóljon egy szót sem, akinek segítettek a szülők.A kérdezőnek még többet ajánlottak az anyósáék, nekünk egy fél év albérletet fizettek, de mi azért is nagyon hálásak voltunk, és amint tehettük, mindent visszaadtunk, igaz, pénzt nem vettek el, de mi vettünk nekik egy olyan dolgot, amire egész életükben vágytak.
Én azt írtam, nekünk sikerült, mindent megteremtettünk, senki nyakára nem szültem, segélyen soha nem voltam, nincsen hitelem, a fiam soha nem járt szakadt ruhákban, stb.Másnak is sikerülhet, csak nagyon kell egymást szeretni, gyerek mellett is lehet dolgozni.
12.55-nek.Magyon kedves kérdésedre válaszolva,igen elmúltam 12.
30 éves vagyok és 10 évet vártam,hogy gyermekem lehessen.19 évesen teherbe estem,semmink nem volt csak adósságunk,mégis boldog voltam,vártam,elvesztettem.
Később lett jó állásom,férjhez mentem,volt lakásunk,szeretjük egymást,gyereket akartunk.Nem sikerült.
Aztán később mégis,örültünk,vártuk,elvesztettük.Megint.
Összeomlottam,mindenem megvolt,csak a legfontosab hiányzott.Szerelmünk gyümölcse.
1 évvel ezelőtt megfogant.Vártuk,féltünk,reméltünk.Megszületett és egészséges.A világ minden kincsénél többet ér.
Ez a lány el van keseredve,tanácsért fordult hozzánk,kapott sokfélét.A döntés úgyis csak az övé és az apáé.Ha nem akarsz neki tanácsot adni,ne tedd,de ne piszkálj másokat.
"Jól van nah,ha ezek a tényezők felhatalmaznak arra,hogy öljünk akkor öljünk meg egy ártatlan élőlényt."
Ha már annyira egy nem tervezett/nem várt gyerek megtartása mellett vagy akkor legalább ne azt írd rá hogy élőlény :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!