Elegem van, folyton beszólogatnak! Tanácsok?
Folyton beszólogatnak...
Főbb beszólások:
-ronda vagy
-csúnya vagy
-csernobili vagy
-nyomorék vagy
-félrebasztak a szüleid
-ronda a szád/utánoznak is/
Kvára elegem van a beszólásokból,már úgy érzem hogy pofán tudnám ütni őket sőt!
Mit csinálhatnék?
De miért szólogatnak be? Plasztikáztattad magad, és azért?
Amugy meg tegyél rá még egy lapáttal. Mosolyogj, és mondd, hogy majd még szebb lesz, gondoskodsz róla.
ajj...de utálom azokat, akik beszólnak másoknak:S lécci írj kort, és nemet...és azt is, h mióta van, miért...:)
akkor többet tudunk írni:)
biztos nem vagy valami szép. Akik meg beszólogatnak idővel felnőnek és békén hagynak,engedd el a füled mellett.
Egyik barátnőmet mindig lovacskának,pacinak hívták és nyerítettek neki. Sajnáltam, de soha nem szólt vissza nekik,hanem engedte. Majd eltelt egy jó 5 év és lám akik régen csúfolták, elkezdték keresni a társaságát.
szerintem biztos, hogy nem vagy ronda:) új osztály akkor ezekszerint...nehezebb beilleszkedni...ne hibáztasd magad, mert ők a hülyék...:)
nézz át rajtuk, ne érdekeljen mit mondanak, mutasd azt, hogy nem érdekel...és akkor megunják:)
kitartás, majd csak középsuli...ott majd más lesz, erre gondolj:)
belőlük egy nagy senki lesz, belőled meg majd egy sikeres ember...:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
Figyi, a gyerekek mindig találnak csúfolni valót a másikban és annál jobban csúfolnak, minél jobban idegesít ez téged.
Ne foglalkozz velük (bár tudom, hogy nehéz), koncentrálj inkább a tanulásra, a sportra és a meglévő barátaidra.
Kitartás, nemsokára jobb lesz! :)
Nagyon neveletlenek lehetnek, ha ilyeneket mondanak. Azért szólogatnak be, mert úgy érzik, fogást találtak rajtad. Gyengének látnak, és azt hiszik, hogy megbántanak. Véget tudsz venni ennek, de nagyon nehezen: soha ne szólj vissza, ne kezd vitázni, visszaszólogatni, mert éppen ez a céljuk vele. Engedd el a füled mellett, ha kell, menj ki, és nézz inkább unottan, lesajnálóan, ne pedig szomorúan vagy ijedten vagy idegesen.
Gondolj arra, hogy ezt ki kell húzni valahogy. Tanulj. Csinosodj. A fogaid is nemsokára gyönyörűek lesznek. Szard le őket, ne velük foglalkozz, hanem magaddal! Sok szerencsét és kitartást!
És még valami: aki ilyet csinál, mint ők, annak van ám egy nagy adag kisebbrendűségi komplexusa. Igazából sajnálni is lehetne őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!