A ferjem mar nem szeret, csak a kisfiam vegett vagyunk meg egyutt. Lehet igy elni, tapasztalatok, tanacsok?
Ha korábban szerettétek egymást, csak rajtatok múlik.
Vannak mélypontok, és a boldogságért gyakran nekünk is tennünk kell.
Én voltam ugyan ilyen helyzetben sok éve,és én is azt mondom hogy jobb külön.
Én meg bántam hogy 7évet!vártam a szakítással,több évig boldogtalan voltam,és most nagyon boldog vagyok 8éve az új párommal,és már van egy közös gyerekünk is,3éves.
Mindig azt mondom,hogy csak a gyerek miatt együtt lenni nem érdemes!
Sőt nem szabad!!!
Nézd szerintem már nem fog újra beléd szeretni,ahogy kiveszem a szavaidból,csalódott benned...
Szerintem túl korán jött a gyerek a kapcsolatotokban.
Bocsi hogy túl őszinte és szókimondó vagyok.
Hat csinaltam egy ket dolgot...pl.h. melyen vallasos vagyok, ami nem igaz, ez utolag ki is derult, meg h.majd mindenre rabolintok amit o javasol, de azutan megis ugy csinaltam ahogy nekem jo volt, apro dolgokrol van szo.Ezeket vagja most a fejemhez.
En csk azt mondom h. ,az eremnek ket oldala van es mindenki lehet nagyon rossz is ha a korulmenyei arra kenyszeritik.Bevallom rajatszottam arra h, elvegyen mert szimpatikusnak talaltam, meg jo volt elcsabitani.Meg aztan teherbe is estem es akkor mar nem volt visszaut.Igazabol soha nem szerettem.Most sajnalom, de nem szeretem.
2 év után már gyerekkel???? ez úgy néz ki mint egy nagyon nagyon friss kapcsolat... sajnos úgy néz ki az eleje és a vége ugyan az. gondolom nem most alakult ki hanem régebben ez a probléma, akkor esküvőkör se lehetett már az a nagy lamúr, ha így elhalt?
el kell válni, ha nem helyrehozható. fiatal vagy még, előtted az élet.
ha igaza van, és álarcot viseltél az mit jelent? 2 évig megjátszottad magad? vagy addig, hogy elvegyen és gyereketek legyen? de mivel? miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!