Most fogok kezdeni kilencedikesen, de én leszek az osztályban az egyetlen lány. Most mit tegyek? Nehezebb lesz a beilleszkedés? Tapasztalatok? Tanácsok?
Körbe fognak ugrálni a fiúk :D
ne aggódj, köztük is találsz majd remek barátokat :)
olyanról már hallottam hogy egyházi sulikban nincs koedukáció vagy hogy egészségügyis szakközépben 90%fellet vannak a lányok de hogy 1 lány többi fiú olyat nem.Hova jársz?
majd az lesz a durva mikor osztálykiránduláson olyan helyre kell menni ahhol csak neked kell külön hálószobát meg külön fürdőszobát biztosítani
ha jól nézel ki remek évek várnak rád ha nem akkor konc leszel a nyakukon
a többi osztályban milyenek az arányok mert gondolom párhuzamos osztályba átkérheted magad nem??márha kellemetlen lesz ebbe az osztályba járni
Szerintem döntsd el előre, milyen képet fogsz kialakítani magadról, mielőtt becsúszol valami skatulyába, amiből nehéz lehet kimászni. Legyen tartásod, ne engedd, hogy kóstolgassanak. Mondd meg az elején, hogy tekintsenek a haverjuknak, és bánjanak úgy veled, mintha te is fiú lennél, mert ebből a pozícióból még könnyű elmozdulni bármerre, ha már látod, ki kivel van.
És mit fogsz csinálni a tornaórán? Hogy megy ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!