Megtartsam így a babát? Mit csináljak?
Segítsetek!
Az a helyzet,hogy viszonyom van 8 és fél hónapja egy házas férfivel.Minden rendben volt köztünk,de én úgy érzem,hogy terhes vagyok...Folyton rosszul vagyok reggelenként és szédülök.Ezért pénteken csináltam 3 tesztet.2 + lett,a másik - .
Először fel sem fogtam a dolgot...Utána felhívtam a pasit,hogy beszélnünk kell.Nagy nehezen sikerült közölnöm vele a dolgot,akkor Ő azt mondta,hogy nem tudja elhagyni a feleségét,mert ott van a kislányuk,a nő még soha nem dolgozott,nem teheti őket az utcára.
De azt mondta,hogy anyagilag támogatni fog mindenben ezután is.Én akkor elrohantam sírva,mert kiborultam.
Azóta hívogat,de nem veszem fel neki a telefont.
Mit tegyek?
Ne kezdjetek el ítélkezni,mert most teljesen ki vagyok.
Szia
Hány éves vagy? Milyen az anyagihelyzeted? Akarsz gyereket? Fel tudnád nevelni akkor is ha az apa nem segitene még sem? Ha ezekre válaszolsz azt hiszem egyértelmű lesz a megoldás is.
Sajnos úgy gondolom, hogy az említett illető valóban nem fogja elhagyni a feleségét, szóval csak azért mert ő van neked (és ki tudja, hogy meddig) ne szülj.
És mit csinálsz, ha megvonja az anyagi támogatást? Majd írhatsz ki ilyen kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Hány éves vagy? Már csak azért kérdem, mert nem hiszem, hogy véletlenül estél teherbe.
Ha úgy tervezted az életedet, hogy x évesen leányanyaként gyereket szülsz egy nős pasitól, akinek sem te, sem a gyerek nem kell, mert van családja, akkor minden ok. Megkaptad amit akartál.
A pasi gondolom azért hívogat, mert attól retteg, nehogy te meg az ő feleségét hívogasd...
De úgy őszintén: mi a kérdés???
Megtartsd-e, vagy sem? Ha - felületesen számolva - minimum 6 ember életét el akarod cseszni, akkor igen. Ha van benned egy kis józan ítélőképesség a saját helyzetedet és jövődet illetően, akkor úgyis tudod a választ.
19 vagyok,a szüleimmel élek(nem élünk rosszul,de dúsgazdagok sem vagyunk),mert nem vettek fel az egyetemre.
Nem akartam gyereket még,majd csak 28-30 éves korom körül.
Egyedül biztosan nem tudnék felnevelni egy gyereket.
Mindig védekeztünk...
Nem így terveztem az életemet,nem akartam a szeretője lenni.
Utolsó: persze, hogy van a józan ítélőképesség, de szerintem nincs nő a földön aki ilyen hidegen és tárgyilagosan el tudná vetetni a gyerekét.
Ha megteheted, és mered vállalni egyedül, tartsd meg.
Ha elveteted, akkor is ott lesz a bűntudat benned valahol életed végéig.
Bocs, de egyelőre egy cafat vagy, aki szétszedne egy családot, képes volt nős férfival kezdeni. (Róla ennél is rosszabb a véleményem, ha ezt téged vigasztal.) Ezt megfejelheted azzal, hogy gyerekgyilkos is legyél.
Nem voltál még orvosnál. A friss terhesség nem okoz hányingert, és alig-alig vannak tünetek... Lehet, hogy a nőgyógyásznál kiderül, hogy már nem vetetheted el.
Ez egy ribancpasi. megérdemelné hogy megkarózzák.
Egyszerre tönkreteszi a te életedet, a felesége életét és a gyerekei életét.
Ha gazdag nő vagy és legalább 35 éves akkor szüld meg. De ha nem, akkor vetesd el, nem kell egy szélhámos nős ribancpasinak gyereket szülni.
Gyerekkel örökre a szexmunkása leszel, mert meg leszel kötve. Gyerekkel már normális párkapcsolatod sem lesz, legalábbis csökkennek az esélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!