Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartsam így a babát? Mit...

Megtartsam így a babát? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Segítsetek!

Az a helyzet,hogy viszonyom van 8 és fél hónapja egy házas férfivel.Minden rendben volt köztünk,de én úgy érzem,hogy terhes vagyok...Folyton rosszul vagyok reggelenként és szédülök.Ezért pénteken csináltam 3 tesztet.2 + lett,a másik - .

Először fel sem fogtam a dolgot...Utána felhívtam a pasit,hogy beszélnünk kell.Nagy nehezen sikerült közölnöm vele a dolgot,akkor Ő azt mondta,hogy nem tudja elhagyni a feleségét,mert ott van a kislányuk,a nő még soha nem dolgozott,nem teheti őket az utcára.

De azt mondta,hogy anyagilag támogatni fog mindenben ezután is.Én akkor elrohantam sírva,mert kiborultam.

Azóta hívogat,de nem veszem fel neki a telefont.

Mit tegyek?

Ne kezdjetek el ítélkezni,mert most teljesen ki vagyok.

2011. okt. 9. 14:58
 81/97 anonim ***** válasza:
54%
már a rómaiak is megmondták, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, a ribanc pasik például a ribanc nőket... csak sajnos Magyarországon úgy van kialakítva a rendszer, hogy egy pasi csak két nem dolgozó ribanc nőt tud eltartani, szóval rábasztál sajna.
2011. okt. 10. 18:46
 82/97 anonim ***** válasza:
77%
jav. csak egy nem dolgozót, nem kettőt
2011. okt. 10. 18:46
 83/97 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál?
2011. okt. 11. 07:31
 84/97 anonim ***** válasza:
0%

14:02

Làtom le lettem pontozva. Nem tudom, hogy hàny éves vagy hàny évesek vagytok? Viszont én màr tùl vagyok a szüléseken. Igenis elõfordùlt velem, legalàbb 4szer, hogy a 40-ik nap jött meg. Ezekszerint még ti nem tapasztaltàtok. Kérdezzetek szakembert, ha olyan hihetetlen.

Ez a szàmolàs a mentsruàció elsõ napjàtól, addig amig nem jön, tehàt nàlam mint irtam volt, hogy 40-ik nap jött meg.

2011. okt. 11. 11:24
 85/97 anonim ***** válasza:
100%
vetesd el a gyereket és kezd új életet.
2011. okt. 11. 12:32
 86/97 anonim ***** válasza:
100%

"14:02

Làtom le lettem pontozva. Nem tudom, hogy hàny éves vagy hàny évesek vagytok? Viszont én màr tùl vagyok a szüléseken. Igenis elõfordùlt velem, legalàbb 4szer, hogy a 40-ik nap jött meg. Ezekszerint még ti nem tapasztaltàtok. Kérdezzetek szakembert, ha olyan hihetetlen.

Ez a szàmolàs a mentsruàció elsõ napjàtól, addig amig nem jön, tehàt nàlam mint irtam volt, hogy 40-ik nap jött meg.

"

akkor még egyszer megkérdezem, pláne, hogy szültél is, KETTŐ POZITÍV teszt után is megjött a 40. napra?

2011. okt. 11. 13:19
 87/97 anonim ***** válasza:
100%
13:19 Amint a mellékelt ábra mutatja, a szaporodó képességnek nem feltétele a szövegértési képesség.:-))))
2011. okt. 11. 13:48
 88/97 anonim ***** válasza:
0%
Nem csinàltam én tesztet a 40ik napig, mert tudtam, hogy eltolódhat a peteérés. Maradtam türelmesen vàrni, attól függetlenül, hogy voltak terhességre utaló jelek, mert az ember ilyenkor be is képzeli és ugyanakkor a menszesz is produkàl ehhez hasonlókat.
2011. okt. 11. 13:58
 89/97 anonim ***** válasza:
100%
"Nem csinàltam én tesztet a 40ik napig, mert tudtam, hogy eltolódhat a peteérés. Maradtam türelmesen vàrni, attól függetlenül, hogy voltak terhességre utaló jelek, mert az ember ilyenkor be is képzeli és ugyanakkor a menszesz is produkàl ehhez hasonlókat." A KÉRDEZŐ VISZONT CSINÁLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OLVASD MÁR EL AZT A ROHADT KÉRDÉST, MIELŐTT OSZTOD AZ ÉSZT!!!!!!
2011. okt. 11. 13:59
 90/97 anonim ***** válasza:
0%
Azt elfelejtettem irni, hogy a kérdezõ igen csinàlt 2 pozitiv tesztet, de még orvosnàl nem jàrt,tehàt semmi sem biztos.Ezt azért irom, hogy a kérdezõnek talàn legyen egy kis reménye.
2011. okt. 11. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!