Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartsam így a babát? Mit...

Megtartsam így a babát? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Segítsetek!

Az a helyzet,hogy viszonyom van 8 és fél hónapja egy házas férfivel.Minden rendben volt köztünk,de én úgy érzem,hogy terhes vagyok...Folyton rosszul vagyok reggelenként és szédülök.Ezért pénteken csináltam 3 tesztet.2 + lett,a másik - .

Először fel sem fogtam a dolgot...Utána felhívtam a pasit,hogy beszélnünk kell.Nagy nehezen sikerült közölnöm vele a dolgot,akkor Ő azt mondta,hogy nem tudja elhagyni a feleségét,mert ott van a kislányuk,a nő még soha nem dolgozott,nem teheti őket az utcára.

De azt mondta,hogy anyagilag támogatni fog mindenben ezután is.Én akkor elrohantam sírva,mert kiborultam.

Azóta hívogat,de nem veszem fel neki a telefont.

Mit tegyek?

Ne kezdjetek el ítélkezni,mert most teljesen ki vagyok.

2011. okt. 9. 14:58
 71/97 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy lettem terhes az óvszer mellett,de mi mindig védekeztünk.

Nem én voltam az a lány,ma regisztráltam az oldalra,mert segítséget szerettem volna kérni,amit pár embertől meg is kaptam.

Köszönöm a válaszokat,holnap megpróbáljuk átbeszélni a dolgokat a pasival,remélem nem kezdek el sírni vagy hasonlók.

Szép estét nektek!

2011. okt. 9. 20:07
 72/97 anonim ***** válasza:
54%
amig orvis nem mondja biztosan hogy terhes vagy addig kar is volt paradezni. ha majd a doki is megerositi akkor donthetsz hogy akarsz e gyeteket egyedul felnevelni.
2011. okt. 9. 20:51
 73/97 anonim ***** válasza:
48%

Én 8 hetes terhes voltam, mikor elkezdődtek a rosszullétek, mivel csak 9 napja késik, te is kb ennyi idős lehetsz, még van időd gyorsan orvoshoz menni és eldönteni, hogy mi legyen. 19 évesen "egyedül" maradni egy gyerekkel nagyon nehéz, még ha segítséged is lenne pl. a szüleidben... de meghatározza a következő egész életedet. Ezt alaposan meg kell gondolnod.

Remélem megnyugtatóan rendeződik a dolgotok.

2011. okt. 9. 23:31
 74/97 anonim ***** válasza:
76%

"Én 8 hetes terhes voltam, mikor elkezdődtek a rosszullétek, mivel csak 9 napja késik, te is kb ennyi idős lehetsz"

Ezt most gondold át mégegyszer. Ha 9 napja késik neki akkor nagyon maximum 5 hetes lehet.

Múlt hónapban megjött neki, eltelt 28 nap + most 9, az 37 = 5 hét!

Kérdező!

Most hagyjuk az ítélkezést, hisz tudod szerintem te is hogy mekkora idióta voltál... Az hogy "szerettem" az nem indok semmire! A szerelem csak egy hormonális reakció, és bárki eldöntheti hogy teret kíván-e hagyni ennek a kibontakozására, vagy sem! Tisztán és egyértelműen a te döntésed volt, hogy összeálltál ezzel a sz*r alakkal. Tudod, én hiszek abban, hogy azt kapod az élettől, amit kiérdemeltél. És most arathatod le a döntésed gyümölcsét.

Szerintem 100% hogy terhes vagy. Nagyon ritkák a fals pozitív eredmények, a fals negatívak már annál gyakoribbak (főleg ilyen fiatal terhességnél mint a tied).

Az egyetlen jó döntés amit hozhatsz, az az hogy elveteted, és megpróbálsz tanulni a történetből. Ne hallgass azokra akik azzal jönnek hogy "egész életedben bánni fogod". Ez nem igaz. Egy jó döntést soha nem fogsz megbánni, márpedig itt ez a jó döntés!

És köztünk szólva, én kitálalnék a feleségnek, ő se érdemli meg hogy egy ilyet szemét alak mellett kelljen leélnie az életét, és esélye se legyen egy igazi, őszinte kapcsolatra.

2011. okt. 10. 10:28
 75/97 anonim ***** válasza:
73%

a tesztekből ítélve a terhesség vagy nagyon korai - azért a negatív teszt, mivel alacsony a hcg

vagy már min. 3 hónapos, amikor is már túl magas a hcg egyes teszteknek....

vagy csak szar volt a nega teszt

de a doki tud pontosat mondani

de én is sanszosnak tartom, hogy, ha már folyton rosszul van, akkor nem 1-2 hanem inkább 6-10 hetes terhességről van szó ( első pár hónapban simán lehet menzesz jellegű vérzés néhány nőnél, nem túl gyakori, de előfordul)

mindenesetre minél előbb dokihoz kéne menni, mondjuk még ma

2011. okt. 10. 10:34
 76/97 anonim ***** válasza:
13%
Elõfordùlhat, hogy a 40-ik napon fog megjönni. Velem megszokott ez történni.
2011. okt. 10. 13:35
 77/97 anonim ***** válasza:
100%
"Elõfordùlhat, hogy a 40-ik napon fog megjönni. Velem megszokott ez történni." és te is 2* pozitívat teszteltél előtte? ;)
2011. okt. 10. 14:02
 78/97 anonim válasza:
50%
Szerintem vetesd el, ha úgy érzed, nem akarod/tudod elvállalni . Az marhaság, hogy már valószínűleg nem tudod elvetetni, mert túl vagy a 12. héten. A laikusok is tudják, hogy a rosszullétek az első trimeszterben jelentkeznek, amikor még el lehet vetetni a babát. A bátyám szülész-nőgyógyász, úgyhogy tudom. Viszont az abortusz mellett gondolj arra is, hogy még ma sem veszélytelen dolog. Felléphetnek olyan szövődmények, amik miatt később nehezen vagy egyáltalán nem eshetsz teherbe. Szerintem elsősorban a szüleiddel beszéld ezt meg.
2011. okt. 10. 14:53
 79/97 anonim ***** válasza:
Mik a fejlemények kérdező?
2011. okt. 10. 16:15
 80/97 anonim ***** válasza:
61%
Látom itt mindenki abban a tévhitben él, hogy az óvszer 100%os védelmet nyújt, ha nem sérül. Pedig az óvszerek tájékoztatójában is le van írva, hogy 98%os védelmet biztosít. Ezek után remélem nem kérdés, hogy nem kellett a guminak sérülnie ahhoz, hogy a kérdező teherbe essen. 100ból 2szer ez megtörténhet.. így nézve nem is olyan kicsi az esélye.
2011. okt. 10. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!