Megtartsam így a babát? Mit csináljak?
Segítsetek!
Az a helyzet,hogy viszonyom van 8 és fél hónapja egy házas férfivel.Minden rendben volt köztünk,de én úgy érzem,hogy terhes vagyok...Folyton rosszul vagyok reggelenként és szédülök.Ezért pénteken csináltam 3 tesztet.2 + lett,a másik - .
Először fel sem fogtam a dolgot...Utána felhívtam a pasit,hogy beszélnünk kell.Nagy nehezen sikerült közölnöm vele a dolgot,akkor Ő azt mondta,hogy nem tudja elhagyni a feleségét,mert ott van a kislányuk,a nő még soha nem dolgozott,nem teheti őket az utcára.
De azt mondta,hogy anyagilag támogatni fog mindenben ezután is.Én akkor elrohantam sírva,mert kiborultam.
Azóta hívogat,de nem veszem fel neki a telefont.
Mit tegyek?
Ne kezdjetek el ítélkezni,mert most teljesen ki vagyok.
A telefont azért nem veszem fel,mert tudom,hogyha meghallanám a hangját,akkor sírógörcsöt kapnék és még jobban kiborulnék.
Először megszeretnék nyugodni és majd utána beszélek vele.
Van ennek a pasinak esze, szégyelheti magàt, hogy egy 19 éves naiv lànynak elvette az eszét.
Remélem a szüleid majd helyreigazitjàk.
Akkor mégis csak pénzelt.
Tudom,hogy meg kell beszélnünk a dolgot,de még nem tudnék vele nyugodtan beszélni.
Anyáéknak pedig nem szeretném elmondani az egészet.Apa szerintem kicsinálná...
Nem "sipákoltam",hogy váljon el.Nem is hoztam fel soha a témát.
Nem akartam terhes lenni,értsétek már meg.
Nem értem,hogy miért kell emiatt bántani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!