Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartsam így a babát? Mit...

Megtartsam így a babát? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Segítsetek!

Az a helyzet,hogy viszonyom van 8 és fél hónapja egy házas férfivel.Minden rendben volt köztünk,de én úgy érzem,hogy terhes vagyok...Folyton rosszul vagyok reggelenként és szédülök.Ezért pénteken csináltam 3 tesztet.2 + lett,a másik - .

Először fel sem fogtam a dolgot...Utána felhívtam a pasit,hogy beszélnünk kell.Nagy nehezen sikerült közölnöm vele a dolgot,akkor Ő azt mondta,hogy nem tudja elhagyni a feleségét,mert ott van a kislányuk,a nő még soha nem dolgozott,nem teheti őket az utcára.

De azt mondta,hogy anyagilag támogatni fog mindenben ezután is.Én akkor elrohantam sírva,mert kiborultam.

Azóta hívogat,de nem veszem fel neki a telefont.

Mit tegyek?

Ne kezdjetek el ítélkezni,mert most teljesen ki vagyok.

2011. okt. 9. 14:58
 41/97 A kérdező kommentje:

A telefont azért nem veszem fel,mert tudom,hogyha meghallanám a hangját,akkor sírógörcsöt kapnék és még jobban kiborulnék.

Először megszeretnék nyugodni és majd utána beszélek vele.

2011. okt. 9. 16:16
 42/97 anonim ***** válasza:
79%
és mi van, ha téved a teszt? menj el orvoshoz. lehet, hogy nem is vagy terhes
2011. okt. 9. 16:16
 43/97 anonim ***** válasza:
97%
Pedig vedd fel neki, mert ezt meg kell beszélnetek.
2011. okt. 9. 16:18
 44/97 anonim ***** válasza:
62%

Van ennek a pasinak esze, szégyelheti magàt, hogy egy 19 éves naiv lànynak elvette az eszét.

Remélem a szüleid majd helyreigazitjàk.

Akkor mégis csak pénzelt.

2011. okt. 9. 16:21
 45/97 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy meg kell beszélnünk a dolgot,de még nem tudnék vele nyugodtan beszélni.

Anyáéknak pedig nem szeretném elmondani az egészet.Apa szerintem kicsinálná...

2011. okt. 9. 16:25
 46/97 anonim ***** válasza:
91%
Na, most veszítetted el azt a maradék kevés együttérzésemet is. Nem a szexért adott pénzt, csak szexeltetek és pénzt adott, de a kettő nem függ össze. Gondolom mikor sipákoltál, hogy váljon el, mert te szerelmes vagy, akkor kitért a téma elől, de befogta a szádat egy kis zsetonnal, ezért találtad ki ezt a teherbeesést, hogy majd így kénytelen lesz elválni. Hát nem nyertél, marad a cumi, pénzért. Még a végén dolgoznod kell menni.
2011. okt. 9. 16:26
 47/97 anonim ***** válasza:
98%
Mindenek előtt elmennék orvoshoz, hogy kiderüljön biztosan terhes vagyok-e. Utána beszélnék a szüleimmel. Nem tudom te mit szeretnél. Én most 20 éves vagyok, de én biztos nem vállalnék be még gyereket, nem is tudnám felnevelni, de ez én vagyok, bár én mindent megteszek hogy ne legyek terhes. Amúgy szerintem a pasival is kéne beszélned, szóval vedd fel a telefont és hallgasd meg mit akar mondani.
2011. okt. 9. 16:27
 48/97 A kérdező kommentje:

Nem "sipákoltam",hogy váljon el.Nem is hoztam fel soha a témát.

Nem akartam terhes lenni,értsétek már meg.

Nem értem,hogy miért kell emiatt bántani?

2011. okt. 9. 16:31
 49/97 anonim ***** válasza:
98%
Nem te dicsekedtél itt az oldalon pár hónapja, hogy milyen jó neked, mert -a barátnőiddel ellentétben- neked nem kell diákmunkát vállalnod, ugyanis a nős, 39 éves álompasidtól kapsz elég pénzt? És hogy milyen hülyék a barátnőid, ha emiatt lotyónak gondolnak téged?
2011. okt. 9. 16:32
 50/97 anonim ***** válasza:
97%
Abba is gondolj bele, hogy pár évig a gyerek lesz az első. Párt se lesz könnyű találnod, ő pedig valószínű nem fog lépni, és ha ki is derül, a felesége se fog válni a fentebb leírtak miatt, maximum lesz náluk egy mosolyszünet.Én nem tartanám meg.
2011. okt. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!