Most baj hogy őszinte voltam? Miért kell ezen megsértődni?
Párommal 2 éve vagyunk együtt.
Megkérdezte tőlem,hogy melyik pasim vett nekem több ajándékot,és melyik a legkevesebbet...
Hát Ő vette a legkevesebbet,és mondtam neki.
Erre meg most be van sértődve!
Szerintem:
1, Az ő dolga, hogy mennyit költ rád, végülis az ő fizetése. De azért egy virágot vagy egy csokit vehetne alkalmakkor, ha már te is adsz neki. Beszéljétek meg, esetleg találjatok ki egy max összeget, amit ünnepekkor egymásra költetek, vagy egyikőtök se vegyen semmit és akkor senki nem esik pofára.
2, Megsértődni meg nincs joga ezen, hiszen az igazságot mondtad neki.
3, Én nem várnám el, hogy vegyenek nekem dolgokat, lefeljebb én sem vennék neki. :) Ruhát, meg ilyen összegű "csak úgy" meg el sem fogadnék a páromtól. De különbözőek vagyunk... :)
*JAH és mellesleg Ő szokta mondani,amióta összeköltöztünk,feleségként tekint rám,és mindn közös!!!!
Ezt sem én találtam ki...
Nyuszika... mindegy, mit mond és ki találta ki. Ezekre a dolgokra jogszabályok vannak. Akkor leszel feleség, ha aláírtátok az Anyakönyvet. És innentől lesz közös a házasságban szerzett jövedelem. Amit korábban szereztetek, az pedig SOHA nem lesz közös.
Ha tényleg így gondolja, miért nem vesz el?
*Szerintem Te természetesnek veszed, hogy a párod eltart, pedig észre kellene venned, hogy ez sem kis költség, ezt Te minden hónapban "megkapod" tőle, mintegy ajándékként. Megértem, hogy rosszul esett neki, hogy at mondtad, hogy ő költi rád a legkevesebbet.
ITT A PONT! Kár is tovább űzni-fűzni a témát.
Megbeszéltem a párommal,és azt mondta igazam van..
Engem nem tart el a párom!!Ő fizeti a rezsit,ez igaz,de én veszem a havi kaját(igaz hogy abból a pénzből,amit a szüleim tettek félre nekem 18 év alatt-Családi pótlék,stb).
De amig tanulok,És nincs teljes jövedelmem,abból lesz megoldva.(Pont ezért amit irtatok,hogy ne legyen az hogy eltart)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!