Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt érzem, hogy senki nem ért...

Azt érzem, hogy senki nem ért meg! Vagy örülnöm kellene, hogy őszinte hozzám?

Figyelt kérdés

Válságban van a kapcsolatunk. Azt érzem elfáradtam, csak én adtam bele a kapcsolatban és nem kaptam semmi viszonzást. 2 éve vagyunk együtt. Igazából meg akarom menteni a kapcsolatunkat, vagyis azt akarom hogy változzon meg.

És szükségem van barátnőmre, hogy neki elpanaszolhassak mindent. Hogy próbálja reálisan látni a dolgokat és segítsen a döntésben. De ő utálja párom, már kezdetek óta azt hajtogatja, hogy ididóta, bunkó, nem való hozzám. És hogy teljesen megváltoztam amióta vele vagyok, elvesztettem a tartásom, rám se ismer, az erős határozott nőből aki voltam nem maradt semmi.

Olyan rossz ezeket hallani, így is nyomorultul érzem magam és még ezt vágja a fejemhez. Azt érzem ami eddig biztos volt már semmi nem az, hogy senkire nem számíthatok.

Azt várom tőle, hogy megértsen és segítsen...vagy már én vagyok túl érzékeny és örülnöm kellene, hogy őszinte velem?

Nem tudok már reálisan gondolkodni. Mit gondoltok?

2011. szept. 6. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg enm véletlenül mondja ezeket. talán te is elgondolkodhatnál egy kicsit, hogy lehet igaza van...
2011. szept. 6. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te is érzed, hogy a barátnőd igazat mondott. Te is látod a problémákat, válságban vagytok, és csak Te küzdesz. Én sosem az alapján választanék párt, hogy a barátaimnak tetszik-e vagy sem, de ha ennyire erős az ellenállás, és azt mondják, megváltoztam, ráadásul még én is érzem, akkor lépnék, amint lehet.
2011. szept. 6. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
van egy olyan mondás hogy azt kapod amit látsz, szóval ne várd hogy később megváltozzon ha nem tudod így elfogadni akkor hagyd ott.
2011. szept. 6. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2 év alatt már kiismerhetted volna eléggé ahhoz a párod,hogy rájöjj felesleges több ideig várni arra,hogy megváltozzon!

Senkit sem lehet megváltoztatni,csiszolni és nevelgetni is bizonyos fokig lehet csak...

Sajnos a barátokra sose hallgat az ember párkapcsolati témában,mert kik ők,hogy kívülről látva ítélkezzenek egy tőlük idegen párkapcsolat felett?!

Tarts szünetet a pároddal,és kiderül kinek volt igaza.

2011. szept. 6. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Döntsd el, mit akarsz, hogy reálisan lássa a dolgokat és segítsen, vagy hogy hízelegjen és sajnálkozzon.
2011. szept. 6. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!