Most baj hogy őszinte voltam? Miért kell ezen megsértődni?
Párommal 2 éve vagyunk együtt.
Megkérdezte tőlem,hogy melyik pasim vett nekem több ajándékot,és melyik a legkevesebbet...
Hát Ő vette a legkevesebbet,és mondtam neki.
Erre meg most be van sértődve!
Na ezert vetit a nok tobbsege, mert vannak ilyen gyokerek akik megsertodnek az oszintesegen. Roviden: egy idiota.
Mikor pont ez a legritkabb es legertekelendobb tulajdonsag, aminek en is nagyon orulnek ha valakitol megkapnam!
Köszönöm az eddigi válaszokat...
várom a többit is...
Ez egy teljesen felesleges kérdés volt a részéről. Főleg, ha tudja, hogy nem áll olyan jól anyagilag, mint az eddigi barátaid. De most mit is mondhattál volna rá?
Még mondják, hogy a nők a hisztisek! Na, most itt az ellenpélda.
Engedjétek meg,hogy kibeszéljem a többi sérelmemet is..(ebben a témában)
Nem nagyon tudom már senkinek sajnos elmondani...
Esküszöm nem vagyok önző,nem akarom hogy rámköltse a vagyonát,de ez hogy megsértődött,mikor igazat mondtam..
Pár példa:
Elmentünk vásárolni ruhákat,40 ezer forinttal..
Megtetszett pár dolog,de amint próbálni akartam vinni,lebeszélt róla,és vitt magával,hogy legyek ott mikor Ő próbál...
A vége az lett,hogy magára 35 ezret költött,rám 5_öt(egy farmer).
És azt mondta mindenkinek hogy vettünk MAGUNKNAK téli cuccokat(:)).
Nem érdekelt az ő pénze volt...
Én megkaptam ebben a hónapban a fizumat(18ezer ft volt most csak)...Abból 10 ezerért cipőt vettem neki,pizzázni hívtam,moziba...
Nem felhánytorgatásként basszus de ő 120 nál többet keres....
Engem az nem érdekelne hogy mennyiért vesz,de szülinapomra,névnapomra sem kaptam még soha semmit tőle...Még egy szál virágot sem soha:(
Akkor miért sértődik meg ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!