Jaj, már megint mit csináljak?
Figyelt kérdés
Apám szokás szerint részeg, egész éjjel ordítani fog, nekem pedig korán kéne kelnem tanulni :S :'(
15L
2010. dec. 7. 20:27
52/70 A kérdező kommentje:
az a baj h nem vagyok semmiben ügyes :D olvasni szokam, de tudod ezek szemében az is olyan gáz... de végülis le is szarom őket... csak itthon tökszar mennék a suliba h ott megnyugszok de ott sem...
2010. dec. 7. 22:00
53/70 A kérdező kommentje:
köszi uccsó!
2010. dec. 7. 22:01
54/70 anonim válasza:
Ha csak egy csendes helyre vágysz, biztos van valahol a közeledben könyvtár, és elvileg a bent olvasás ingyenes kell legyen... ülj be oda néha, ha apukád kötözködik, mondd, h tanulni kell...
55/70 A kérdező kommentje:
áá úgyse hiszi el... :S
2010. dec. 7. 22:09
56/70 anonim válasza:
Miért nem? mondd meg, hogy mondjuk nagyon szeretnél javulni pl. angolból, hogy büszke legyen, és így a legegyszerűbb. És ne csak lógni menj oda, hanem tényleg tanulj, akár mutasd is meg neki a jegyzeteid.
57/70 A kérdező kommentje:
de ha részeg akkor úgysem enged el, ha józan akkor meg minek menjek el?
2010. dec. 7. 22:19
58/70 anonim válasza:
Nekem is volt egy osztálytársam fiú, aki ugyanilyen dolgokon ment keresztül, az osztályba mindenki bántotta, mindennap megverték párszor, apja ivott, anyja is. Én voltam egyedül aki nem bántotta meg beszélgettem vele, de csak ennyit tudtam érte tenni sajnos
20/f
Írtam neked üzenetet privibe
59/70 anonim válasza:
Én iskola után gondoltam, h ha nagyon kivagy és nem akarsz hazamenni, hetente vagy havonta 1-2szer, nem is kell, hogy feltétlenül részeg legyen hozzá. Csak h kicsit egyedül lehess, nyugiban és csendben. Persze csak Te tudod, Neked jó-e ez, vagy sem.
60/70 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. dec. 7. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!