Jaj, már megint mit csináljak?
Apám szokás szerint részeg, egész éjjel ordítani fog, nekem pedig korán kéne kelnem tanulni :S :'(
15L
vállad be azt, hogy kiröhögnek, de ne hunyászkodj meg, szól vissza nekik, ahogyan eddig is,ne lássák, hogy félsz tőlük, és rosszul esnek a szavaik. Röhögd ki te is őket.
Arra tényleg figyelj, hogy ne hunyászkodj meg, mert ha megteszed, azt ők észre veszik és kihasználják még jobban.
Fú de meg kínálnám egy altatóval az ilyen embereket, jól pofán b@szni, aztán aludjál fiam....:D:D még csak meg sem sajnálnám:)
22l
Megint én vagyok ^^ Én véleményem szerint és a barátaim vélemyénye szerint szép vagyok * büszke magára* Meg dilis is de ez nemide tartozik. Ha elkezdenek piszkálni akkor tudod mit szoktam mondani nekik? ha mondanák pl hogy milyen csúnya vagy akkor visszaszólnák a helyedbe h nálad biztos szebb! Valamelyiknap odajött egy fiú elkezdte basztatni barátnőmet meg pasiát h milyen szépek együtt meg h mit fogják egymás kezét meg stb...Émeg mondtam neki hogy legalább neki a játékbabán kívül van másnak a kezét is fogni xDD Ne engedd magad =) Énse szoktam és nefeledd csak a hasukat üsd ne kíméld őket ;D Sok siket!
13/L
:S Amúgy még apukád mindig kiabál? Az ilyen embernek belekéne b*szni a fejét a falba! Már bocsi :$
13/L
köszi a választ :)
de az a aj h magabiztos sem leszek soha, de majd megpróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!