Jaj, már megint mit csináljak?
Apám szokás szerint részeg, egész éjjel ordítani fog, nekem pedig korán kéne kelnem tanulni :S :'(
15L
nekem meg Zsédának jutott eszembe az Ajtók mögött című száma. Annyira igaz! én másnap biztos úgy de úúúgy leordítanám, még egy pofont is bevállalnék esküszöm, de megmondanám neki a magamét. És sajnos nem tudsz mit tenni, mégis mit tehetnél?:( maxium el mész anyuddal otthonról egy rokonhoz aludni, vagy valahova!
szívem szerint minden nőt és gyereket kimenekítenék egy ilyen ember kamrai közül, és haza hoznám őket:)
de sajnos ez lehetetlen!:(
22L
azért nem tud elválni, mert anya nagyon keveset keres, de nagyon sok betegsége van, és nem tudnánk fizetni a gyógyszereket... még ha én dolgoznék akkor sem...
ja amúgy álmában nem kiabál, csakhogy reggel hatkor fekszik le...
sajnos azért nemtom hány év kemény pia "megedzette" és nem dől ki hamar :S
de köszi h segíteni próbáltok :)
Amúgy nem is tudom miért tettem fel a kérdést, úgysem tud senki sem segíteni, de azért jól esik olvasni amiket írtok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!