Jaj, már megint mit csináljak?
Apám szokás szerint részeg, egész éjjel ordítani fog, nekem pedig korán kéne kelnem tanulni :S :'(
15L
20:57 vagyok
add meg a címeteket, majd fejbe rugdosom attól legalább elalszik. Úgysem tud utánam szaladni ahhoz túl részeg!:S lány vagyok, de meg tenném:S még a saját apámmal is, ha ilyen lenne!
ne haragudj, tényleg ne haragudj, hogy ilyet írok, tudom, hogy az apukád, de.. abszolút nem tudom tolerálni az ilyen embert, aki bántja a családját, és még részeg is ráadásnak:(:( MÉLYSÉGESEN FELHÁBORÍÍT!!!!!! még meg is könnyeztem:(
25 kmre lakik az aki él, sajnos, meg modnom ha kimennék utánam jönne...
de azért vagyok nagyon szomorú, hogy ha nagy leszek elmegyek egyetemre, és akkor anya itt marad vele egyedül :///
Kedves, nem is azt gondoltam, hogy a suhintó kardnak te fogod a markolatát.
Nagyon felzaklatott a segélykiáltásod, még most is alig látok a könnyeimtől.
Nem tudok segíteni, pedig nagyon szeretnék. Olyan tehetetlennek érzem magam, nem tudok, nem tudok.
Bátorságot, kitartást és türelmet kívánok, amíg a saját kezedbe nem tudod venni a sorsodat.
jaj, miattam ne sírj :)
a suliban meg az osztálytársaim... általánosban mindig bántottak (cigányok), itt a gimiben is egy darabig, de már nem, barátaim is vannak, de a fiúk minden nap mikor belépek felordítanak h jajj de csúnya vagy stb, meg neten a képeimhez is ilyeneket írnak :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!