Miért nem lehet a magyar nyelvet értelmesen használni?
Mi az , hogy x hetes mamikák, meg kismamik,x hónapos babók, meg apucika nem alszik velünk, Komolyan mondom, hogy néha nem tudom kiről beszél az illetékes."Apa ma nem jött időben haza."De ki az az apa?Apád?Vagy a férjed?Vagy ki?Hát szörnyű...Erősítsetek meg, ha igazam van.
Nekem a férjem mindig F É R F I volt, a gyerekünk hívta apának, de én mindig a pasi láttam benne, talán ezért működünk már 14 éve!
ezzel semmi baj nincs sztem
anya is azt mondja, hogy szoljál apának
meg mamának nem padi azt, hogy szóljál a férjemnek kislányom vagy az anyámnak
az érdekes lenne
Miért te mit mondasz a gyerekednek? Nézd csak Ádámka hazajött a férjem/András. Hát gratulálok így biztos meg fogja tanulni hogy ki az apja.
Nem ártana gondolkozni. Te hogy tanultad meg az apa szót? Magadtól? Gondolom nem, hanem mondta neked anyukád.
A lányom elött én apának hívom a párom.Már a konyhában,vagy este gyerek nélkül a nevén,....Ezzel nincs is gond szerintem.
Èn attól akadok ki,hogy :"vok,szopcsizik a baba"és társai.Na ezek tényleg gondolkodhatnának a magyar nyelven....
14:02
Ott a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!