*Te elegednéd a 13 éves lányod szilveszterkor egyik barátnőjéhez ott aludni? .
Hát, nem értek veled egyet... de nem baj, nem is kell, hogy egyetértsünk. :)
Ha a lányát jól ismeri az ember, akkor el tudja dönteni, hogy megbízható-e, elengedheti-e 13 évesen egy ilyen buliba? (mint a kérdező írta). Engem el lehetett engedni, és valószínűleg úgy látom, az enyémet is el lehet már engedni, mert egyszerűen "olyan" lány, akiben megbízom.
22.23 58%-os Nem hülyeség,csak nem érted.Veled történt hülyeség,mert akkor vége lett a bulizásodnak.Nem mindenkivel esnek meg olyan dolgok tudod,hogy a szülőnek kell figyelmeztetnie,hanem magától is tudja, ha egyszer elmondják neki, hogy mi a rossz....De hát aki keresi a rosszat...Megkapja...
A bizalom meg tudod hiába van meg, ha a gyerek egy korcs lesz.Ez értékrend kérdése,te is az a kategória vagy,aki még nem érted,hogy mit jelent visszafogottan élni már gyerekként is,hogy későbbiekben normális ember legyen belőle..........
Én elengedném. Feltéve, ha megbízható, és ha cseréltem telefonszámot a házigazda lány szüleivel is.
Habár 13 évesen én még nem jártam bulizni (később is csak ritkán), a szüleim elengedtek volna mindenhová, nem is emlékszem olyan dologra, amire nemet mondtak volna. Szerintem nem burokban tartani kell a gyereket, hanem úgy nevelni, hogy szilárd erkölcsi alapjai legyenek, akkor nem kallódik el.
Elengedném, persze. Engem is elengedtek anno általánosban több ottalvós "buliba" osztálytársakhoz, ami annyiból állt kb. hogy videóztunk, beszélgettünk, chipset ettünk az ágyban, zenét hallgattunk, kisminkeltük egymást, meg hasonlók, nincs ebben semmi rossz. Ha otthon vannak a szülők, mi baj lehet? Ha valami miatt nem érzi jól magát, akkor meg telefonál egyet és érte mentek (ha ez megoldható). De igazából kétlem, hogy bármi gond lenne.
Ja, és csak hogy ne lehessen mondani, hogy egy tini írta a választ, nekem is van gyerekem (igaz, 10 évvel fiatalabb, mint a kérdező lánya :))
Nekem nem tiszta, hogy mi olyat tennének ezek a lányok, amit nem tudnak megtenni BÁRMELYIK délután vagy a suliban szünetben...
De majd a 19 éves nagy tapasztalatú segit nekünk, tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!